Page arrow
Web banner 3Banner mobile 3

Na Šetalištu Vesne Parun

Large za fotku 2

Pešča je NAŠA, 'Facebook'

Četvrtak
28.04.2022.

Nastavljamo slaviti stotu godišnjicu rođenja naše velike pjesnikinje Vesne Parun. I to na prijeko potreban način, u javnom prostoru!

Ove subote, 30. travnja 2022. godine dođite na Šetalište Vesne Parun, gdje će se od 11:30 sati čitati i dijeliti njezina poezija, objavljeno je na Facebook stranici Pešča je NAŠA

Zahvaljujući svojoj hrabrosti, talentu i poštovanju svojega životnog poslanja pjesnikinje, Vesna Parun iza sebe je ostavila najveća djela hrvatske poezije kroz svoje knjige Zore i vihori, Crna maslina, Vidrama vjerna, Koralj vraćen moru i mnoge druge.

Ako imate omiljene pjesme ove pjesnikinje, ponesite ih! U slučaju da ih nemate pri ruci, ne brinite, organizatori će za vas imati pjesme koje će se zajednički čitati. 

Kako biste skratili vrijeme do subote, za čitanje preporučamo razgovor s Adnanom Al-Marzukijem koji je ostavio neizbrisiv trag u životu i poeziji Vesne Parun. 

Korištenjem portala Booksa.hr pristajete na prikupljanje cookiea.
Booksa.hr koristi kolačiće u svrhu analize posjećenosti stranice, kako bismo vidjeli što volite čitati i konstantno poboljšavali naš sadržaj.
Booksa.hr ne koristi vaše podatke ni u koju drugu svrhu