Page arrow
Web banner 3 korekcijaBanner mobile 3 korekcija

Podrži tiskanje feminističkog stripa!

Large novo

Foto: Sinitta Leunen, Unsplash.

Petak
09.12.2022.

Centar za ženske studije u Beogradu priprema tiskanje stripa kojim će se feminističko obrazovanje učiniti zanimljivijim široj publici i dati prostor maštanju o boljem svijetu. Kako bi strip došao do što većeg broja ljudi, potrebna im je vaša pomoć!

Posljednjih trideset godina Centar za ženske studije mjesto je stjecanja feminističkog znanja, siguran prostor za sve koji se žele obrazovati i preispitivati uspostavljene norme i pravila ponašanja bazirana na podjelama rodnih uloga. Kroz alternativni feministički program prošlo je više od 5000 studenata i studentica koje se i dan danas sastaju, druže i zajedno promišljaju o boljem društvu.

Kroz strip će se prikazati kako se zamišlja svijet u idućih trideset godina, kao i uloga Centra, dakle u budućnosti od 2022. do 2052. godine.

U trenutnim okolnostima jačanja desničarskih pokreta i partija ženska prava su na sve većem udaru i postoje realne prijetnje da izgubimo sve ono za što smo se vijekovima borile. Ali, jako je važno da ne klonemo duhom! Drugačiji svijet je moguć i moramo si dozvoliti da maštamo o boljem društvu, to je prvi korak ka zajedničkom djelovanju, a solidarnost se uči jedino kada kolektivno promišljamo i djelujemo.

Podržite ovu kampanju kako bi se napravio strip koji će promišljati o budućnosti na način koji je osnažujući i koji svima nama daje motivaciju da nastavimo dalje i zajedno se borimo.

Do kraja kampanje ostalo je 12 dana, a donirati možete na ovom linku

Obrazovanje je važno, a feminističko obrazovanje je nužna iskra za pokretanje promjena!

Izvor: Donacije.rs.

Korištenjem portala Booksa.hr pristajete na prikupljanje cookiea.
Booksa.hr koristi kolačiće u svrhu analize posjećenosti stranice, kako bismo vidjeli što volite čitati i konstantno poboljšavali naš sadržaj.
Booksa.hr ne koristi vaše podatke ni u koju drugu svrhu