Page arrow
Web banner 3 korekcijaBanner mobile 3 korekcija

Vikend priča: radionica kreativnog čitanja

Large dizajn bez naslova   2023 03 20t120734.643

Foto: Skribonauti

Ponedjeljak
20.03.2023.

Druženje s književnošću na Vrbiku nastavlja se otvaranjem prijava za nova druženja u tjednima koji nam slijede. Radi se o radionici kreativnog čitanja Vikend priča koja vas vodi na književno putovanje globusom u četiri susreta.

Radionica je namijenjena onima koji mnogo čitaju i znatiželjni su istražiti suvremenu književnost drugih jezika i kultura, onima koji pišu i rado bi pronašli nove prostore inspiracije, ali onima (posebno njima!) koji bi rado čitali, ali (misle da) ne stižu ili ne znaju odakle početi.

Unutar četiri susreta, koji uključuju i jednog gosta iznenađenja povodom Dana knjige, putovat će se globusom od Skandinavije do Argentine, istraživati unutarnje prostore priče, ideja i mašte, i to sve imajući neke od najvještijih spisateljica i pisaca suvremene svjetske književnosti za svoje vodiče.

Radionicu vodi i posreduje pri upoznavanju spisateljica Luiza Bouharaoua.

U kalendare pribilježite sljedeće termine: 1. travnja, 15. travnja, 22. travnja (+gost), 29. travnja s početkom u 10 i 30 sati. Mjesto sastanka u kvartu uvijek je isto, a to je adresa Knjižnice Ivana Gorana Kovačića u Vukovarskoj ulici 35. 

Svoju prijavu ne zaboravite poslati na: skribonauti@gmail.com, i to što prije. Radionica je besplatna, ali je broj polaznika ograničen.

Odvažite se na prijavu i vidimo se uskoro na Vrbiku!

Izvor: Facebook

Možda će vas zanimati
Video
Homepage img 20210612 201258 1 14.07.2021.

Razgovor o kolaborativnoj zbirci priča 'Nastavi priču'

U suradnji s udrugom Skribonauti u parku ispred Bookse održan je razgovor o prvoj kolaborativnoj zbirci kratkih priča 'Nastavi priču'.

Korištenjem portala Booksa.hr pristajete na prikupljanje cookiea.
Booksa.hr koristi kolačiće u svrhu analize posjećenosti stranice, kako bismo vidjeli što volite čitati i konstantno poboljšavali naš sadržaj.
Booksa.hr ne koristi vaše podatke ni u koju drugu svrhu