Page arrow
Web banner 3 korekcijaBanner mobile 3 korekcija

Hrvatski narodni kviz (HNK), čin 2.

Large 2542
Ponedjeljak
07.11.2011.

Natjecatelji u prvom HNK-u: Dabi, Matej i Zozo

Ima slike, ima tona, ima nadmudrivanja, ima dovikivanja, ima starih stvari, ima nove mjuze, ima baš svega u HNK!

Evo što donosi čin 2. Malo više pitanja (njih 25), novi sustav bodovanja i nove zabavne video klipove s našim virtualnim Božom. Nadalje, voditeljici DJ Rei pridružit će se bloger, komentator i kvizaš Ribafish koji ima odgovoran zadatak pratiti bodovanje, klikati 'reset' i paziti da je sve što se događa dolično nedolično!

Pobjednik prvog HNK-a Matej i voditeljica DJ Rea  

Ako vas zanima kako je prošao prvi HNK, naša se Teuta potrudila zabilježiti ono najvažnije pa je izvještaj ovdje. Dvoumite se bi li se, ili ne bi, prijavili za natjecanje u Hrvatskom narodnom kvizu? Na portalu Ravnododna.com možete odigrati probni kviz i potom donijeti tzv. informiranu odluku. Još vam znatiželja radi? Pronađite Booksa/zajednica stranicu na Facebooku i pogledajte album fotografija prvog HNK-a.

Ako se želite natjecati, pošaljite ime, prezime i datum rođenja na hrvatskinarodnikviz@gmail.com najkasnije do 20 sati u srijedu 9.11.2011., ili dođite u Booksu sat vremena prije kviza, a najkasnije do 19:30 i prijavite se na licu mjesta.

Ako se ne želite natjecati, svejedno dođite! Kakav bi to HNK bio bez publike! Stoga, monokl u ručicu i pravac Martićeva 14d, čekamo vas! :)

Korištenjem portala Booksa.hr pristajete na prikupljanje cookiea.
Booksa.hr koristi kolačiće u svrhu analize posjećenosti stranice, kako bismo vidjeli što volite čitati i konstantno poboljšavali naš sadržaj.
Booksa.hr ne koristi vaše podatke ni u koju drugu svrhu