Page arrow

Uspjeh Booksine kampanje

Large photo by matea sabic
Petak
02.01.2015.
Prije nepunih mjesec dana pokrenuli smo crowdfunding kampanju kako bismo prikupili 6000 dolara za obnovu kluba, odnosno za promjenu ozvučenja, ugradnju klima uređaja i promjenu derutnog znaka na pročelju. Kampanja je završila jutros, a prikupljeno je i više od očekivanog iznosa, točnije 6706 dolara. Bolji kraj našeg 10. rođendana i bolji ulazak u novu godinu teško smo mogli zamisliti.
Kampanja je pokrenuta na Indiegogo platformi, a u nju se online uključilo 138 donatora iz 10 zemalja - Hrvatske, SAD-a, Velike Britanije, Kanade, Austrije, Francuske, Norveške, Srbije, Italije i Njemačke. No ovaj broj donatora nije konačan jer je mnogo Booksinih simpatizera, članova, gostiju, suradnika, kolega, prijatelja sudjelovalo tako što su donirali novac na brojnim obljetničkim događanjima u klubu tijekom prosinca.
Jako nam puno znači ogromna podrška koju smo dobili, jer je jako puno ljudi pomoglo na razne načine – osim financijski, mnogi su se uključili i širenjem informacija o kampanji, ili poklanjanjem slobodnog vremena i usluga, a što cijeloj inicijativi daje dodatnu vrijednost. Budući da je cilj kampanje bio ne samo prikupljanje novca, nego i povezivanje sa našim članovima i publikom koja cijeni naš trud, ovaj uspjeh daje nam dodatan poticaj da krenemo u drugo desetljeće Booksinog rada.

Link na kampanju na Indiegogo platformi možete pronaći ovdje

Velika hvala svima i vidimo se uskoro u Booksi s novim znakom, klimom i ozvučenjem!

foto: Matea Sabić
Možda će vas zanimati
Iz Revije malih književnosti
Homepage urmas vadi 27.10.2016.

Revija malih književnosti - Baltik

Na jednom mjestu možete naći radove svih 27 estonskih, latvijskih i litavskih autor(ic)a koji su bili dijelom Booksine Revije malih književnosti 2015.

Piše: Booksa

Homepage 138 29.09.2008.

Kino Booksa

Adaptacije, pisci kao redatelji i scenaristi, filmovi o piscima, književnost u serijama - sve to naći će se na programu Kina Booksa.

Korištenjem portala Booksa.hr pristajete na prikupljanje cookiea.
Booksa.hr koristi kolačiće u svrhu analize posjećenosti stranice, kako bismo vidjeli što volite čitati i konstantno poboljšavali naš sadržaj.
Booksa.hr ne koristi vaše podatke ni u koju drugu svrhu