Page arrow

Klupske informacije

Large a 25

Klupske informacije

Budući da je Booksa književni klub, a ne običan kafić, prostore kluba, resurse, klupsku kafeteriju i baš sve iza vrata Martićeve 14D danju možete koristiti samo ako se učlanite.

Kako postati članom našeg književnog kombinata?

Kada dođete do nas, ostavite svoje podatke našim ljubaznim suradnicima uz kafe aparat (ime i prezime, adresa, OIB, popis od 10 knjiga koje ste pročitali u posljednjih 15 dana), platite godišnju članarinu (čitavih 10 kuna) i za 2 tjedna skupite svoju iskaznicu (u međuvremenu možete doći s potvrdom o učlanjenju i gore spomenutim popisom knjiga). I to je to – brzo i jednostavno.

Druga informacija koju trebate znati jest da brinemo o vašoj kondiciji te klupska kafeterija (u narodu znana kao 'šank') funkcionira po principu samoposluge – dođete, naručite, dobijete, uzmete, odnesete za svoj stol i pri odlasku vratite posuđe otkud ste ga uzeli. Možda je malo čudno na početku, ali vjerujte nam, brzo se čovjek navikne, a s vremenom čak i razvije blagu ovisnost prema 'samoposlužnosti'.

RADNO VRIJEME

Od utorka do petka od 10 do 18h, subotom i nedjeljom od 10 do 15h. Ponedjeljkom zatvoreno!

FAQ

Prodajete li knjige?

Da, prodajemo knjige koje sami objavimo. Otkad smo u travnju 2011. godine zatvorili knjižaru, više ne prodajemo knjige drugih izdavača.

Mogu li održati promociju/tribinu/putopisno predavanje/koncert u Booksi?

Možda da, možda ne. Ako imate neku ideju, pošaljite mail na booksa@booksa.hr, a mi ćemo vam odgovoriti je li to što predlažete moguće ili ne.

Zašto ne radite ponedjeljkom?

Zato što radimo nedjeljom, a i nama treba jedan dan da se odmorimo.

Mogu li doći na neki program u Booksi iako nisam član/ica?

Možete, svi programi u Booksi su otvoreni za javnost i besplatni. Ako želite koristiti usluge kluba, ljubazno ćemo vas zamoliti da se učlanite.

Prima li Booksa donacije knjiga?

Naravno! Ako imate viška knjiga s kojim ne znate što biste, mi ćemo ih udomiti, ali nas morate nazvati na 01/4616-124 ili poslati mail na booksa@booksa.hr da dogovorimo detalje.

Tko vas financira?

Pogledajte u našem financijskom izvještaju, gdje je zabilježena svaka kuna.

Korištenjem portala Booksa.hr pristajete na prikupljanje cookiea.
Booksa.hr koristi kolačiće u svrhu analize posjećenosti stranice, kako bismo vidjeli što volite čitati i konstantno poboljšavali naš sadržaj.
Booksa.hr ne koristi vaše podatke ni u koju drugu svrhu