Booksa je zatvorena od 21. srpnja do 26. kolovoza! /  Booksa is on a summer break from July 21st until August 26th.

Knjige koje su progutale mog oca

Autor: Afonso Cruz

Izdavač: Edicije Božičević

Godina izdanja: 2023

Prevoditelj: Dean Trdak

Cijena: 20 EUR

Broj stranica: 92

Uvez: tvrdi s ovitkom

Proza

Knjiga nije dostupna u Booksi! Potražite je u bolje opremljenim knjižarama i antikvarijatima u Hrvatskoj i šire! Booksa ne prodaje knjige, izuzev vlastitih izdanja.

Vivaldo Bonfim zapisničar je u poreznom uredu koji sve svoje radno vrijeme provodi čitajući romane. Jednoga dana, uronjen u knjigu umjesto da radi, izgubi se u tekstu i nestane s ovoga svijeta. Pripovjedač romana, njegov sin Elias, u pokušaju da pronađe svog oca upustit će se u najopasniju od svih avantura, u iščitavanje klasika svjetske književnosti, svijeta prepunog ubojica, nemani, razornih strasti i mnogih drugih opasnosti satkanih od slova.

„Fantastična knjiga! Entuzijastično putovanje klasicima svjetske književnosti, bogato metaforama; Afonso Cruz tjera nas na razmišljanje o ‘banalnim’ stvarima koje zapravo itekako utječu na naš život. Prekrasna knjiga, o čitateljima i za čitatelje!“

Raquel Mateus, Bertrand

Korištenjem portala Booksa.hr pristajete na prikupljanje cookiea.
Booksa.hr koristi kolačiće u svrhu analize posjećenosti stranice, kako bismo vidjeli što volite čitati i konstantno poboljšavali naš sadržaj.
Booksa.hr ne koristi vaše podatke ni u koju drugu svrhu