Petak
11.11.2011.

Al-Qaidin džihad u Europi
A+ A-
Pod okriljem rata u Bosni, ratoborni islamisti osposobljeni u Afganistanu i vjerni Osami Bin Ladenu sastali su se na Balkanu 1992. kako bi uspostavili infrastrukturu domaćih terorista u Europi radi planiranja krvavog napada na Sjedinjene Države. Pred zgranutim očima Zapada i Ujedinjenih naroda, fanatični došljaci mudžahedini (sveti ratnici) haračili su južnom Europom, pri čemu su se posebno okomili na mirovne snage UN-a i ponekad čak otvoreno ratovali s Bošnjacima (Čitavo poglavlje posvećeno je ratu s Hrvatima 1993/94. u Bosni i Hercegovini). Već nekoliko mjeseci nakon završetka rata, mjesne terorističke ćelije osvanule su na ulicama europskih gradova.

Al-Qa’idin džihad u Europi gleda s novog kuta na tu smrtonosnu međunarodnu terorističku organizaciju i objavljuje izvješća američkih i europskih tajnih služba s kojih je nedavno skinuta oznaka tajnosti, kao i tajne zapise i interne dokumente Al-Qa’ide.
POVRATAK NA VRH STRANICE
Korištenjem portala Booksa.hr pristajete na prikupljanje cookiea.
Booksa.hr koristi kolačiće u svrhu analize posjećenosti stranice, kako bismo vidjeli što volite čitati i konstantno poboljšavali naš sadržaj.
Booksa.hr ne koristi vaše podatke ni u koju drugu svrhu.