Page arrow

Oči našeg vremena

Book dbdea741 e246 4686 b4f1 3b058d35ce1a

Autor: Elia Pekica Pagon

Izdavač: Vlastita naklada

Godina izdanja: 2016

Cijena: 80,00 kn

Broj stranica: 348

Uvez: meki

Publicistika

Prije nego nas nazovete: knjigu možete kupiti u svim bolje opremljenim knjižarama u Hrvatskoj, ali ne i u Booksi! Booksa ne prodaje knjige, izuzev vlastitih izdanja.

Nakon tri zbirke pjesama (Sama, U podnožju neba i Ljubavne pjesme) te tri prozna djela (Globalno usijanje, Na Diogenovu putu i Manifest humanosti), publicistkinja i pjesnikinja Elia Pekica Pagon hrvatskoj literarnoj publici poklonila je ovih dana još jedno vrijedno djelo – knjigu eseja pod naslovom Oči našeg vremena.
Ova sedma po redu Elijina knjiga zbirka je njezinih društveno angažiranih eseja nastalih u razdoblju od 2008. do 2016. godine u kojima na rijetko interesantan i oštrouman način progovara o vremenu i prostoru u kojem živimo – razotkrivajući društvene procese, uočavajući pojave, imenujući trendove i argumentirano kritizirajući brojne probleme suvremenog društva na koje ni u kom slučaju ne bismo smjeli ostati ravnodušni, jer se tiču našeg društva u cjelini. Autoričini eseji u knjizi Oči našeg vremena izoštravaju sliku suvremenog društva čineći tu sliku vidljivijom i čitljivijom u svim njezinim uzročno - posljedičnim manifestacijama.

Korištenjem portala Booksa.hr pristajete na prikupljanje cookiea.
Booksa.hr koristi kolačiće u svrhu analize posjećenosti stranice, kako bismo vidjeli što volite čitati i konstantno poboljšavali naš sadržaj.
Booksa.hr ne koristi vaše podatke ni u koju drugu svrhu