Booksina terasa otvorena je svakim danom (osim ponedjeljka) od 10 do 21h, nedjeljom od 10 do 18h. / Booksa's terrace is open every day except Monday from 10am to 9pm; Sunday from 10am to 6pm.
Close
Page arrow

Paranoidnije od ljubavi, zabavnije od zla

Book 3522

Autor: ZORAN ROŠKO

Izdavač: NAKLADA MD

Godina izdanja: 0

Cijena: 140,00 kn

Broj stranica: 265

Uvez: meki

Publicistika

Knjigu možete kupiti u svim boljim knjižarama u Hrvatskoj, ali ne i u Booksi jer Booksa ne prodaje knjige, izuzev vlastitih izdanja.

U ovoj knjizi dakle nije riječ o istini, nego o maštariji o položaju 69 s dubokim idejama, toliko raspršenima u našim senzorskim omotačima da ih moraš usisavati i izvlačiti trljanjem, stiskanjem, probadanjem, ponavljanjem, snimanjem. Trebaš ih držati, poput otrova, na usnama, lizati ih a da ih ne izgovoriš, i onda ih naglo ispljunuti samome sebi u oči. Te ideje pripadaju bio, kiber- i kozmo-ekologiji, otkrivaju se u ginekologiji postojanja i pornografiji svijesti. Užitak otkrića ovdje nije analitičko-cerebralan nego ritmičko-plesan, poput radiovalova koji paraju naše opne i pretvaraju ih u ekrane tuđeg smisla, smisla koji nas proganja i s kojim nikada nismo istovjetni, koji nas zaražava toksičnim retroaktivnim popratnim posljedicama svojih rastopljenih uzroka.

Korištenjem portala Booksa.hr pristajete na prikupljanje cookiea.
Booksa.hr koristi kolačiće u svrhu analize posjećenosti stranice, kako bismo vidjeli što volite čitati i konstantno poboljšavali naš sadržaj.
Booksa.hr ne koristi vaše podatke ni u koju drugu svrhu