Page arrow

The Wisdom of Aramis

Book wisdom of aramis cover front

Autor: Elia Pekica Pagon

Izdavač: vlastita naklada

Godina izdanja: 2018

Cijena: 80 kn

Uvez: meki

Publicistika

Prije nego nas nazovete: knjigu možete kupiti u svim bolje opremljenim knjižarama u Hrvatskoj, ali ne i u Booksi! Booksa ne prodaje knjige, izuzev vlastitih izdanja.

Objavljena je nova knjiga eseja na engleskom jeziku pjesnikinje i publicistkinje Elije Pekice Pagon pod naslovom The Wisdom of Aramis u vlastitoj nakladi autorice. Ova knjiga donosi vrijedne životne lekcije koje možemo naučiti od naših najboljih prijatelja i vjernih pratitelja te na vrlo emotivan način progovara o jednom boljem svijetu, točnije onakvom kakav bi bio kada bismo se svi mi ponekad ponašali po tim dražesnim životnim pravilima iznenađujuće isprepletenima nitima čiste dobrote i bezuvjetne ljubavi te svim ostalim, pravim životnim vrijednostima koje su ljudi u sveopćoj trci za materijalnim neopravdano zanemarili njegovati u svakodnevnom životu i svojim međusobnim odnosima. 

Elia Pekica Pagon autorica je tri zbirke poezije, pet knjiga eseja i jedne knjige intervjua. The Wisdom of Aramis je njena prva knjiga na engleskom jeziku.

Korištenjem portala Booksa.hr pristajete na prikupljanje cookiea.
Booksa.hr koristi kolačiće u svrhu analize posjećenosti stranice, kako bismo vidjeli što volite čitati i konstantno poboljšavali naš sadržaj.
Booksa.hr ne koristi vaše podatke ni u koju drugu svrhu