Page arrow

Zašto kupujemo - Znanost kupnje

Book 4129

Autor:

Izdavač: Olympic International

Cijena: 190,00 kn

Broj stranica: 274

Uvez: meki

Publicistika

Prije nego nas nazovete: knjigu možete kupiti u svim bolje opremljenim knjižarama u Hrvatskoj, ali ne i u Booksi! Booksa ne prodaje knjige, izuzev vlastitih izdanja.

... autora Paca Underhilla, glavnog direktora jedne istraživačke tvrtke, odgovara pozitivno. Zašto kupujemo se zasniva na čvrstim podacima tisuća sati terenskih istraživanja - u kupovnim centrima, robnim kućama i supermarketima cijele Amerike. Grupa pažljivih isljednika pratila je sve, od načina na koji se izlaže odjeća po shopping centrima do hladnjaka s pićima u malom dućanu. Paco Underhill ogoljuje bitku za kontrolu između trgovaca, marketinških stručnjaka i sve pametnijih potrošača.

Nastojeći otkriti što pokreće suvremenog potrošača, Underhill objašnjava fenomen kupovanja kojeg često zanemaruju i trgovci i kupci, uključujući: - kako košarica koja je postavljena na dobro mjesto često pretvara malu kupovinu u značajnu potrošnju?
- što je "butt-brush factor" i kako može drastično smanjiti prodaju?
- kako se zbog zaposlenih žena promijenio dizajn supermarketa?
- kako "efekt bumeranga" čini raspoređivanje proizvoda još većim izazovom?

Zašto kupujemo je izuzetno svjež vodič koji nudi kreativne i promišljene savjete kako se prilagoditi potrošačima koji se mijenjaju. Zašto kupujemo je duhovita i ponekad zabrinjavajuća analiza naše omiljene razbibrige.

 

Korištenjem portala Booksa.hr pristajete na prikupljanje cookiea.
Booksa.hr koristi kolačiće u svrhu analize posjećenosti stranice, kako bismo vidjeli što volite čitati i konstantno poboljšavali naš sadržaj.
Booksa.hr ne koristi vaše podatke ni u koju drugu svrhu