Page arrow

Zašto kupujemo - Znanost kupnje

Book 4129

Autor:

Izdavač: Olympic International

Cijena: 190,00 kn

Broj stranica: 274

Uvez: meki

Publicistika

Knjigu možete kupiti u svim bolje opremljenim knjižarama u Hrvatskoj, ali ne i u Booksi jer Booksa ne prodaje knjige, izuzev vlastitih izdanja.

... autora Paca Underhilla, glavnog direktora jedne istraživačke tvrtke, odgovara pozitivno. Zašto kupujemo se zasniva na čvrstim podacima tisuća sati terenskih istraživanja - u kupovnim centrima, robnim kućama i supermarketima cijele Amerike. Grupa pažljivih isljednika pratila je sve, od načina na koji se izlaže odjeća po shopping centrima do hladnjaka s pićima u malom dućanu. Paco Underhill ogoljuje bitku za kontrolu između trgovaca, marketinških stručnjaka i sve pametnijih potrošača.

Nastojeći otkriti što pokreće suvremenog potrošača, Underhill objašnjava fenomen kupovanja kojeg često zanemaruju i trgovci i kupci, uključujući: - kako košarica koja je postavljena na dobro mjesto često pretvara malu kupovinu u značajnu potrošnju?
- što je "butt-brush factor" i kako može drastično smanjiti prodaju?
- kako se zbog zaposlenih žena promijenio dizajn supermarketa?
- kako "efekt bumeranga" čini raspoređivanje proizvoda još većim izazovom?

Zašto kupujemo je izuzetno svjež vodič koji nudi kreativne i promišljene savjete kako se prilagoditi potrošačima koji se mijenjaju. Zašto kupujemo je duhovita i ponekad zabrinjavajuća analiza naše omiljene razbibrige.

 

Korištenjem portala Booksa.hr pristajete na prikupljanje cookiea.
Booksa.hr koristi kolačiće u svrhu analize posjećenosti stranice, kako bismo vidjeli što volite čitati i konstantno poboljšavali naš sadržaj.
Booksa.hr ne koristi vaše podatke ni u koju drugu svrhu