Page arrow
Web banner 3 korekcijaBanner mobile 3 korekcija

Eleanor i Park

Book elanor i park 279x422

Autor: Rainbow Rowell

Izdavač: Znanje

Godina izdanja: 2015

Cijena: 99,00 kn

Broj stranica: 344

Uvez: tvrdi

Teen

Knjiga nije dostupna u Booksi! Potražite je u bolje opremljenim knjižarama i antikvarijatima u Hrvatskoj i šire! Booksa ne prodaje knjige, izuzev vlastitih izdanja.

Znanje vam donosi prekrasnu ljubavnu priču iz pera suvremene američke spisateljice Rainbow Rowell koja govori o dvoje neprilagođenih tinejdžera koji su dovoljno pametni da znaju kako prva ljubav gotovo nikada ne potraje, ali dovoljno hrabri i očajni da barem pokušaju. 

Eleanor i Park atipčna je priča o ljubavi između dvoje tinejdžera i o obiteljskom nasilju, ali ujedno i jako optimistična i pozitivna knjiga koja govori o nadi, o sposobnosti dvoje ljudi da štite jedno drugo. Autorica u ovoj knjizi progovara o obiteljskom nasilju i bullyingu u školi, ali i o tome kako iz ruševina današnjih obitelji mogu izrasti divne, suosjećajne i pametne osobe.

Eleanor… Crvena kosa, neobična odjeća. Ona koja stoji iza njega sve dok se on ne okrene. Ona koja leži pokraj njega sve dok se on ne probudi. Ona, u usporedbi s kojom se sve druge čine dosadnima i plitkima i nikada dovoljno dobrima.
Park… Zna da će joj se pjesma svidjeti i prije nego što je odsvira. Smije se njezinim šalama i prije nego što ih uopće ispriča do kraja. Postoji mjesto na njegovim grudima, mrvicu ispod grla, koje je njoj neodoljivo.

Prevoditelj: Vesna Vrban Kuzmanović

'Eleanor i Park podsjetili su me na to kako je biti mlad i zaljubljen, ne samo u djevojku, nego i u knjigu.'  John Green, autor bestselera Greška u našim zvijezdama

'Ova nježna, pametna i seksi romansa prožeta je glazbom punck rocka i pravom ljubavi. Čitatelji će poludjeti za Eleanor i Parkom.' – Gayle Forman, autorica bestselera Ako ostanem

Korištenjem portala Booksa.hr pristajete na prikupljanje cookiea.
Booksa.hr koristi kolačiće u svrhu analize posjećenosti stranice, kako bismo vidjeli što volite čitati i konstantno poboljšavali naš sadržaj.
Booksa.hr ne koristi vaše podatke ni u koju drugu svrhu