Page arrow
Web banner 3 korekcijaBanner mobile 3 korekcija

Izgubljena u ormaru

Book izgubljena

Autor: Melita Rundek

Izdavač: Alfa

Godina izdanja: 2014

Cijena: 96,00 kn

Broj stranica: 175

Uvez: tvrdi

Teen

Knjiga nije dostupna u Booksi! Potražite je u bolje opremljenim knjižarama i antikvarijatima u Hrvatskoj i šire! Booksa ne prodaje knjige, izuzev vlastitih izdanja.

Melita Rundek svakim svojim novim romanom pogađa u sredinu onoga što zanima mlade. Izgubljena u ormaru također je vrlo zanimljiva knjiga… Nadarena i lijepa učenica Mirna stalno nosi hlače i povremeno plače. U sebi skriva Tajnu koju nikom ne govori. Je li u pitanju ljubav, škola ili obitelj? Kad se povjeri prijateljici Maji, ona joj ponudi rješenje. I tada započne luda trka po dućanima. Hoće li Mirni šarene krpice donijeti spas? Hoće li se izvući ili pak zaglaviti, zauvijek izgubljena u ormaru?

Tema ovog romana vrlo je suvremena i posljedice ovisničkog ponašanja vezanog uz modu i trenutne trendove možemo osjetiti svuda oko nas. Dovoljno je samo prelistati komercijalne tinejdžerske časopise koji se nude u kioscima, ili pročitati dnevne novine u kojima sve vrvi od neplaćenih dugovanja, kredita i kamatnih stopa, pa ćemo vidjeti da ni odrasli često nisu dorasli „must have” vremenu i često s njime ugovaraju kompromise. Kako da onda oni pomognu mladima da budu zreli, čvrsti i da dopru do važnih životnih spoznaja? O njima se ovdje govori na mladima blizak način, što je odličan predložak za razgovor o prioritetima i humanosti. Zbog svega toga, i sadržajno i stilski, roman je vrlo poseban.

(dr. sc. Diana Zalar)

Korištenjem portala Booksa.hr pristajete na prikupljanje cookiea.
Booksa.hr koristi kolačiće u svrhu analize posjećenosti stranice, kako bismo vidjeli što volite čitati i konstantno poboljšavali naš sadržaj.
Booksa.hr ne koristi vaše podatke ni u koju drugu svrhu