Sukladno važećim mjerama klub Booksa zatvoren je od 28.11. do 21.12. / Due to COVID-19 Booksa is closed from November 28th until December 21st.

Pričice i pjesmice iz daleke Afrike

Book afrika

Autor: Nada Mihelčić

Izdavač: Izvori

Godina izdanja: 2012

Cijena: 80,00 kn

Broj stranica: 52

Uvez: tvrdi

Za djecu

Ilustrirane divnim akvarelima Stjepana Lukića, ove tople i poučne basne naše nagrađivane dječje autorice Nade Mihelčić (Bilješke jedne gimnazijalke, Zeleni pas, Pustolovine Arna i Điđija) razveselit će mnoga dječja i roditeljska srca.

'Znam ja da već imaš mnogo prijatelja i prijateljica, ali evo ti prigode da sklopiš poznanstvo i s odlučnim lavićem, dobrim vodenkonjem, sa šašavim majmunima i još mnogim životinjama koje žive u dalekoj Africi.

Između korica ove knjige sakrila sam razne životinje i mnoge tajne o pustolovinama koje su im se događale. Vidjet ćeš da lavovi nisu tako strašni i kako zečevi nisu uvijek dražesni, a otkrit ćeš i zašto nije dobro lagati, kada je pravo vrijeme za zaljubiti se i kako se zaista isplati biti dobar i pomagati drugima.'

Korištenjem portala Booksa.hr pristajete na prikupljanje cookiea.
Booksa.hr koristi kolačiće u svrhu analize posjećenosti stranice, kako bismo vidjeli što volite čitati i konstantno poboljšavali naš sadržaj.
Booksa.hr ne koristi vaše podatke ni u koju drugu svrhu