Sukladno važećim mjerama klub Booksa je zatvoren. / Due to COVID-19 Booksa is closed.
Close
Page arrow
Piše: Booksa

VIDEO: Bojan Marjanović u Booksi

Large marj
Srijeda
20.06.2018.
Krajem prošle godine izašao je prvi roman Bojana Marjanovića pod naslovom Sutra ćemo u izdanju Književne radionice Rašić.
Marjanović je poznat po pjesničkim zbirkama Politika, pornografija, poezija i Između dva rata, kao i po svom novinarskom radu u magazinu Liceulice i na različitim portalima u regiji (uključujući Booksu). Njegov prvi roman Sutra ćemo ušao je u širi izbor za NIN-ovu nagradu. O romanu je kritičar Božidar Alajbegović za portal Lupiga napisao: "Sutra ćemo je romaneskna melodrama lišena patetike, sjajno napisana, oštra i opora, svježa i dinamična, prepuna različitih emocija i lucidnih, majstorski artikuliranih misli i ozbiljnih opservacija društva, sistema i vremena u kojem živimo."

Roman je predstavljen u Zagrebu, 5.6. u klubu Booksa. S autorom su razgovarali spisateljica Nora Verde te književni kritičar Boris Postnikov. Snimku pogledajte niže:

Korištenjem portala Booksa.hr pristajete na prikupljanje cookiea.
Booksa.hr koristi kolačiće u svrhu analize posjećenosti stranice, kako bismo vidjeli što volite čitati i konstantno poboljšavali naš sadržaj.
Booksa.hr ne koristi vaše podatke ni u koju drugu svrhu