Booksa je zatvorena od 21. srpnja do 26. kolovoza! /  Booksa is on a summer break from July 21st until August 26th.
17.06.2018. u 16:00 @ Booksa

Booksa u parku @ddz2018: Audio klub@Booksa uz M. Collina i "Rave On"

Ponedjeljak
04.06.2018.

Matthew Collin je britanski novinar i urednik, autor nekoliko hvaljenih knjiga uključujući Altered State, priču o počecima acid house i rave glazbe u Velikoj Britaniji te nedavno objavljene Rave On koja dokumentira kulturu globalne elektronske dance glazbe.

Kako je rekao Ante Perković, pokretač ovog programa u Booksi, muzika ne zvuči isto u osami i u društvu: ono što i kako čuje drugi utječe na vas, nečija radost vas može ponijeti, nečije odbijanje zatvoriti, jednadžba je to s puno veselih nepoznanica. S Matthew Collinom će razgovarati voditelji Audio kluba Matej Ivušić i Leonard Jurić, a u pozadini će nam svirati glazba po Collinovom izboru. Svi su pozvani da dođu i doprinesu raspravi!

Cijeli program festivala Design District Zagreb imate ovdje, a tu pronađite sve što vam ove godine nudi Booksa u parku.

Booksa u parku 2018

Booksa u parku je ono lijepo razdoblje kada se Booksa preseli u mali park, pokraj Grge i ispod breza i omorika. Program je nudio ponešto za svakoga - razgovore, promocije, druženje, mnogo književnosti i dosta glazbe. 

20 godina Bookse, 20 godina književnosti na drugačiji način!

Booksa u 2024. slavi velikih 20 godina! Kako svi mi volimo okrugle obljetnice, neki od vas vjerojatno će se sjetiti našeg 10. rođendana, koji smo (pro)slavili crowdfunding kampanjom i velikim završnim tulumom.

Za ovaj, 20. rođendan tulumarit ćemo cijelu godinu jer – zašto ne?!

Korištenjem portala Booksa.hr pristajete na prikupljanje cookiea.
Booksa.hr koristi kolačiće u svrhu analize posjećenosti stranice, kako bismo vidjeli što volite čitati i konstantno poboljšavali naš sadržaj.
Booksa.hr ne koristi vaše podatke ni u koju drugu svrhu