Booksa je zatvorena od 21. srpnja do 26. kolovoza! /  Booksa is on a summer break from July 21st until August 26th.
17.06.2018. u 18:00 @ Booksa

Booksa u parku @ddz2018: Ferićevke i Ferićevci čitaju!

Ponedjeljak
04.06.2018.

U siječnju ove godine polaznice i polaznici Booksine Radionice kreativnog pisanja po prvi su se puta okupili, upoznali svog mentora Zorana Ferića i prionuli pisanju. Neki su bili redoviti, neki baš i ne, inspiracije je ponekad bilo u izobilju, a ponekad je nije bilo ni za lijek. Međusobno se komentiralo ono što je napisano kao i ono što nije, a trebalo bi, međusobno se poticalo pa i jadalo. Čime je to sve rezultiralo? Dođite i poslušajte do visokog sjaja ispolirane priče ove vrijedne i nadarene ekipe!

Sudjeluju: Stjepan Jureković, Leon Kichl, Tihana Matota, Tihana Mujkić, Miloš Popović, Tihana Sinobad i naravno, Zoran Ferić. 

Cijeli program festivala Design District Zagreb imate ovdje, a tu pronađite sve što vam ove godine nudi Booksa u parku.

Booksa u parku 2018

Booksa u parku je ono lijepo razdoblje kada se Booksa preseli u mali park, pokraj Grge i ispod breza i omorika. Program je nudio ponešto za svakoga - razgovore, promocije, druženje, mnogo književnosti i dosta glazbe. 

20 godina Bookse, 20 godina književnosti na drugačiji način!

Booksa u 2024. slavi velikih 20 godina! Kako svi mi volimo okrugle obljetnice, neki od vas vjerojatno će se sjetiti našeg 10. rođendana, koji smo (pro)slavili crowdfunding kampanjom i velikim završnim tulumom.

Za ovaj, 20. rođendan tulumarit ćemo cijelu godinu jer – zašto ne?!

Korištenjem portala Booksa.hr pristajete na prikupljanje cookiea.
Booksa.hr koristi kolačiće u svrhu analize posjećenosti stranice, kako bismo vidjeli što volite čitati i konstantno poboljšavali naš sadržaj.
Booksa.hr ne koristi vaše podatke ni u koju drugu svrhu