Booksa je zatvorena od 21. srpnja do 26. kolovoza! /  Booksa is on a summer break from July 21st until August 26th.
15.06.2018. u 15:00 @ Booksa

Booksa u parku @ddz2018: Književni prevoditelj u vašem kvartu (Ivana Ostojčić)

Ponedjeljak
04.06.2018.

Znate li da je barem 80% svih knjiga objavljenih u Hrvatskoj nastalo prevođenjem sa stranih jezika? Program Književni prevoditelj u vašem kvartu Društva hrvatskih književnih prevodilaca želi vam približiti autore tih prijevoda, ljude odgovorne za vaš užitak u pročitanome tekstu. O književnom prevođenju razgovarat će Ana Badudrina s Ivanom Ostojčić koja će se predstaviti svojim prijevodom romana Čudesna narukvica Arthura Peppera M. U. britanske spisateljice Phaedre Patrick, priču o iznenadnoj preobrazbi običnog i dosadnog života u uzbudljivo putovanje i proces samootkrivanja.

Cijeli program festivala Design District Zagreb imate ovdje, a tu pronađite sve što vam ove godine nudi Booksa u parku.

Booksa u parku 2018

Booksa u parku je ono lijepo razdoblje kada se Booksa preseli u mali park, pokraj Grge i ispod breza i omorika. Program je nudio ponešto za svakoga - razgovore, promocije, druženje, mnogo književnosti i dosta glazbe. 

20 godina Bookse, 20 godina književnosti na drugačiji način!

Booksa u 2024. slavi velikih 20 godina! Kako svi mi volimo okrugle obljetnice, neki od vas vjerojatno će se sjetiti našeg 10. rođendana, koji smo (pro)slavili crowdfunding kampanjom i velikim završnim tulumom.

Za ovaj, 20. rođendan tulumarit ćemo cijelu godinu jer – zašto ne?!

Korištenjem portala Booksa.hr pristajete na prikupljanje cookiea.
Booksa.hr koristi kolačiće u svrhu analize posjećenosti stranice, kako bismo vidjeli što volite čitati i konstantno poboljšavali naš sadržaj.
Booksa.hr ne koristi vaše podatke ni u koju drugu svrhu