Booksa je zatvorena od 21. srpnja do 26. kolovoza! /  Booksa is on a summer break from July 21st until August 26th.
15.06.2018. u 16:00 @ Booksa

Booksa u parku @ddz2018: Retrovizor: fanzini u Hrvatskoj, otvaranje izložbe

Ponedjeljak
04.06.2018.

Ovaj Centar smješten je u klubu Booksa i otvoreni je arhiv materijala proizvedenih u polju nezavisne kulture u Hrvatskoj od početka devedesetih godina do danas. Centar arhivira tiskane materijale, audio i video materijale, fotografije, pressclipping i promotivne dodatke. U Centru se ti materijali prikupljaju, obrađuju, čuvaju, katalogiziraju, digitaliziraju i prezentiraju te su na jednom mjestu trajno i besplatno dostupni na korištenje svoj zainteresiranoj javnosti. Ovo je izložba posvećena fanzinima koju su osmislile i koju će postaviti volonterke i volonteri Centra.

Cijeli program festivala Design District Zagreb imate ovdje, a tu pronađite sve što vam ove godine nudi Booksa u parku.

Booksa u parku 2018

Booksa u parku je ono lijepo razdoblje kada se Booksa preseli u mali park, pokraj Grge i ispod breza i omorika. Program je nudio ponešto za svakoga - razgovore, promocije, druženje, mnogo književnosti i dosta glazbe. 

20 godina Bookse, 20 godina književnosti na drugačiji način!

Booksa u 2024. slavi velikih 20 godina! Kako svi mi volimo okrugle obljetnice, neki od vas vjerojatno će se sjetiti našeg 10. rođendana, koji smo (pro)slavili crowdfunding kampanjom i velikim završnim tulumom.

Za ovaj, 20. rođendan tulumarit ćemo cijelu godinu jer – zašto ne?!

Korištenjem portala Booksa.hr pristajete na prikupljanje cookiea.
Booksa.hr koristi kolačiće u svrhu analize posjećenosti stranice, kako bismo vidjeli što volite čitati i konstantno poboljšavali naš sadržaj.
Booksa.hr ne koristi vaše podatke ni u koju drugu svrhu