Booksa je zatvorena od 21. srpnja do 26. kolovoza! /  Booksa is on a summer break from July 21st until August 26th.
14.06.2018. u 18:30 @ Booksa

Booksa u parku @ddz2018: Škrabica posvećena Anti Perkoviću

Ponedjeljak
04.06.2018.

Škrabica je glazbeni program koji u klubu Booksa ide već osmu godinu. Osmislio ga je i pokrenuo Booksin prijatelj, suradnik, susjed Ante Perković. Njemu su se ubrzo pridružili Nina Romić i Luka Belani. Kad su Ante, Nina i Luka prešli na neke druge projekte, zamijenio ih je prvo Adam Semijalac (Bebe Na Vole) a danas Škrabicu uređuje i vodi Andrija Škare. Ante je zamislio da se svira samo autorska glazba, cilj mu je bio podržati nezavisnu kantautorsku scenu, stvoriti prostor za one koje se rijetko, ako ikad čuje u mainstream medijima. Naziv programa dolazi od činjenice da se ne naplaćuje ulaz, već se prikupljaju dobrovoljni novčani prilozi u škrabici, a sav novac ide glazbenicima, ili se donira onima koje glazbenici sami odaberu. Tako je sa Škrabicom bilo 2010., tako je i danas.

Na ovom posebnom izdanju Škrabe nastupit će U pol' 9 kod Sabe i Mayales u prilagođenom izdanju i uz gosta iznenađenja.

Cijeli program festivala Design District Zagreb imate ovdje, a tu pronađite sve što vam ove godine nudi Booksa u parku.

Booksa u parku 2018

Booksa u parku je ono lijepo razdoblje kada se Booksa preseli u mali park, pokraj Grge i ispod breza i omorika. Program je nudio ponešto za svakoga - razgovore, promocije, druženje, mnogo književnosti i dosta glazbe. 

20 godina Bookse, 20 godina književnosti na drugačiji način!

Booksa u 2024. slavi velikih 20 godina! Kako svi mi volimo okrugle obljetnice, neki od vas vjerojatno će se sjetiti našeg 10. rođendana, koji smo (pro)slavili crowdfunding kampanjom i velikim završnim tulumom.

Za ovaj, 20. rođendan tulumarit ćemo cijelu godinu jer – zašto ne?!

Korištenjem portala Booksa.hr pristajete na prikupljanje cookiea.
Booksa.hr koristi kolačiće u svrhu analize posjećenosti stranice, kako bismo vidjeli što volite čitati i konstantno poboljšavali naš sadržaj.
Booksa.hr ne koristi vaše podatke ni u koju drugu svrhu