Booksa je zatvorena od 21. srpnja do 26. kolovoza! /  Booksa is on a summer break from July 21st until August 26th.
15.06.2019. u 18:30 @ Booksa

Booksa u parku 2019: koncert Bebe Na Vole

Subota
01.06.2019.

Bebe Na Vole, odnosno Adam Semijalac, čovjek je s kojim je Booksa višestruko povezana. Prvo je nastupao na Škrabici dok su je vodili Ante Perković, Nina Romić i Luka Belani, potom je tu istu Škrabicu i sam vodio, susjed nam je i drug. I sve je to manje važno u usporedbi s činjenicom da je Adam vanserijski muzičar.

Za kolege i ljude koji vole stvarnu (dakle, ne štancanu) muziku to je odavno poznato. Nećemo sad nabrajati koje je dosad albume objavio niti se praviti da znamo s kojim se sve muzičkim žanrovima igra (ipak je književnost naša domena, a znatiželjni će sve što žele znati naći na netu). Samo ćemo staviti u bold, italic i underline da smo jako, jako sretni da nam Adam opet nastupa. Rado bismo češće Adama ugostili štono se kaže među naša četiri zida, ali nemamo uvjete pa je ova open air solucija dušu dala da i vi i mi čujemo čovjeka koji to žestoko zaslužuje. 

Vidimo se pred Booksom, uz bok Grgi i ispred breza.

foto: Jerolim Vulić

Booksa u parku 2019

Booksa u parku je ono lijepo razdoblje kada se Booksa preseli u mali park, pokraj Grge i ispod breza i omorika. Program je nudio ponešto za svakoga - razgovore, promocije, druženje, mnogo književnosti i dosta glazbe. 

20 godina Bookse, 20 godina književnosti na drugačiji način!

Booksa u 2024. slavi velikih 20 godina! Kako svi mi volimo okrugle obljetnice, neki od vas vjerojatno će se sjetiti našeg 10. rođendana, koji smo (pro)slavili crowdfunding kampanjom i velikim završnim tulumom.

Za ovaj, 20. rođendan tulumarit ćemo cijelu godinu jer – zašto ne?!

Korištenjem portala Booksa.hr pristajete na prikupljanje cookiea.
Booksa.hr koristi kolačiće u svrhu analize posjećenosti stranice, kako bismo vidjeli što volite čitati i konstantno poboljšavali naš sadržaj.
Booksa.hr ne koristi vaše podatke ni u koju drugu svrhu