Page arrow
Web banner 3 korekcijaBanner mobile 3 korekcija
16.07.2020. u 18:00 @ Booksa

Booksa u parku 2020: Razgovor o pisanju i putovanju s Milanom Majerovićem Stilinovićem

Large st asam naucio fotka 1
Srijeda
08.07.2020.

U parku pred Booksom održat će se razgovor s novinarom i planinarom Milanom Majerovićem Stilinovićem. O lekcijama s planine razgovarat će s Miljenkom Buljević.

Povod razgovoru je Milanova knjiga Što sam naučio na planini u izdanju Libricona. O čemu razmišljamo dok hodamo, što nosimo sa sobom, što dijelimo, što je red i kamo sve ne moraš stići samo su polazne točke za priču o putopisanju, poeziji, književnosti...

Pridružite se njihovom razgovoru o (ne)iskustvu planinarenja, susreta s prirodom, ljudima i samim sobom, a Milan će vam i pročitati ponešto iz knjige i vrlo vjerojatno zaraziti ljubavlju prema planini.


Fotografija: Milan Majerović Stilinović

 

Booksa u parku 2020

Ove godine Booksa se na mjesec dana preselila u mali park, pokraj Grge i ispod breza i omorika. Program je nudio ponešto za svakoga - razgovore, promocije, druženje, mnogo književnosti i dosta glazbe... Bilo nam je divno i jedva čekamo iduću!

20 godina Bookse, 20 godina književnosti na drugačiji način!

Booksa u 2024. slavi velikih 20 godina! Kako svi mi volimo okrugle obljetnice, neki od vas vjerojatno će se sjetiti našeg 10. rođendana, koji smo (pro)slavili crowdfunding kampanjom1 i velikim završnim tulumom.

Za ovaj, 20. rođendan tulumarit ćemo cijelu godinu jer – zašto ne?!

Large miki solus bup 2

Korištenjem portala Booksa.hr pristajete na prikupljanje cookiea.
Booksa.hr koristi kolačiće u svrhu analize posjećenosti stranice, kako bismo vidjeli što volite čitati i konstantno poboljšavali naš sadržaj.
Booksa.hr ne koristi vaše podatke ni u koju drugu svrhu