Booksa je zatvorena od 21. srpnja do 26. kolovoza! /  Booksa is on a summer break from July 21st until August 26th.
20.09.2023. u 20:00 @ Booksa

Zadnje Učitavanje!

Utorak
05.09.2023.
Dođite se oprostiti s našim najvoditeljima Martinom Majcenovićem i Vigorom Vukotićem koji posljednji put učitavaju izbor gostiju koji su obilježili tribinu Učitavanje. 
Znak svakog učitavanje je da se, prije ili kasnije, učita. Učitavanje je proces prema nečemu, nikad konačan cilj. A naši Martin i Vigor su do svoga cilja — došli.  
Prenosimo vam njihovu najavu: 
Nakon više skoro 8 godina tribine zaključili smo da smo konačno učitali. Kraj. Emocije su tu, ali one se pokazuju, o njima se ne piše.  
Dođite na oproštajku od naše divne Književne tribine Učitavanje, na završni dernek, na ovacije, na vatromet (Booksa, može vatromet pliz?).  
Pozvali smo drage goste da dođu i ovaj put vode razgovor s nama, Martinom i Vigorom. Možda i pročitamo nešto. Možda oni pročitaju. Možda i ne. Da se družimo i zabavimo.  
Vidimo se 20.9. u Booksi. Bit će epic.
 
 
Program podupiru Ministarstvo kulture i medija Republike Hrvatske, Grad Zagreb i Zaklada Kultura nova.

Tribina Učitavanje

Tribina Učitavanje, u organizaciji članova Književne grupe 90+, već nekoliko godina ugošćuje i predstavlja mlade autore koji još nisu poznati široj književnoj publici, nerijetko i autore s još neobjavljenim tekstovima. Tribinu vode i nove spisateljske nade pronalaze mladi književnici Martin Majcenović i Vigor Vukotić.

20 godina Bookse, 20 godina književnosti na drugačiji način!

Booksa u 2024. slavi velikih 20 godina! Kako svi mi volimo okrugle obljetnice, neki od vas vjerojatno će se sjetiti našeg 10. rođendana, koji smo (pro)slavili crowdfunding kampanjom i velikim završnim tulumom.

Za ovaj, 20. rođendan tulumarit ćemo cijelu godinu jer – zašto ne?!

Korištenjem portala Booksa.hr pristajete na prikupljanje cookiea.
Booksa.hr koristi kolačiće u svrhu analize posjećenosti stranice, kako bismo vidjeli što volite čitati i konstantno poboljšavali naš sadržaj.
Booksa.hr ne koristi vaše podatke ni u koju drugu svrhu