Page arrow
Bek 728x90px 1Bek logo boja negativ 2 300x250
21.10.2021. u 12:00 @ Booksa

Svi za knjigu, knjiga za svakoga!

Large img 0542  1
Četvrtak
30.09.2021.

Kad drveće po parkovima krene dobivati boju meda i ostarjelih listova papira, a ljetnu jaknicu na vješalici zamijeni topla vesta, to je znak da se ispred Bookse bliži vrijeme naše najdraže razmjene knjiga, akcije Svi za knjigu, knjiga za svakoga! Listopad je zatmurio nebo i posivio oblake, zato treba svratiti na akciju da vam knjige razvedre i oboje dan!  

Među knjigama koje ćete moći naći ima najviše beletristike, hitova i klasika, pa i poezije, knjiga za djecu i stručnih knjiga. Najviše na hrvatskom, dosta na engleskom, a nađe se i još pokoji jezik, a sve ih na dan akcije iznosimo van i bit će vam dostupne od 12 do 19 sati uz predloženu donaciju od deset kuna po knjizi

Ova akcija svima je korisna - i vama koji više nemate mjesta za knjige u stanu, i vama koji svoje biblioteke još prikupljate, i vama koji svesrdno vjerujete da je knjiga najbolji poklon. Najviše se tijekom akcije uznoje vrijedni volonteri koji nam uvijek hitro pomognu knjige sortirati, raznositi ih i paziti da svaka od njih nađe pravog udomitelja.

Obavezno navratite do parka ispred Bookse na akciju, prevarite jesensku melankoliju i bacite oko na štivo koje se nudi!

Događaj će se održati uz poštivanje svih epidemioloških mjera i preporuka.

***

Program podupiru Ministarstvo kulture i medija Republike Hrvatske, Grad Zagreb i Zaklada Kultura nova.

g

Ostali programi

Otkad je Booksa otvorila svoja vrata u siječnju 2004. godine u gostima su nam bile brojne organizacije, umjetnice, izvođači, održale su se stotine tribina, razgovora, okruglih stolova, diskusija, predstavljanja... Mnogo je ljudi koji rade vrlo zanimljive i kvalitetne stvari, ali nemaju svoj prostor gdje bi ih mogli predstaviti i tu na scenu upadamo mi. Možemo besplatno ustupiti prostor, tehniku kojom raspolažemo i pomoć u promociji događanja. No kako je upita jako, jako puno, ne možemo nikako udovoljiti svima, a ima li, ili nema slobodnih termina i kada, saznat ćete ako nam šibnete mail.

Korištenjem portala Booksa.hr pristajete na prikupljanje cookiea.
Booksa.hr koristi kolačiće u svrhu analize posjećenosti stranice, kako bismo vidjeli što volite čitati i konstantno poboljšavali naš sadržaj.
Booksa.hr ne koristi vaše podatke ni u koju drugu svrhu