Četvrtak
19.09.2019.

KaLibar bestiVal
Extra_large_70007547_2417560381667932_9066608913121542144_n
Izvor: KaLibar bestiVal
A+ A-

Sedmo izdanje Festivala književnosti i kulture KaLibar bestiVal održat će se od 26. do 28. rujna. Festival se dosad održavao u Zadru, a od ove godine trajno je premješten u Varaždin.

Festival započinje uručenjem Nagrade Post scriptum za književnost na društvenim mrežama Lidiji Deduš i predstavljanjem zbirke Mogućnost povremenih oborina dobitnika 2018. Mladena Blaževića. Slijedi predstavljanje romana Predraga Ličine Bljuzga u praskozorje te film Teleport Zovko. Prvi dan završava predstavljanjem zbirke Trideset deveti maj (i druge pjesme) Marka Tomaša.

U petak će se održati predstavljanje zbirke Andrijane Kos Lajtman Teleidoskop i te dviju knjiga Dinka Krehe Bio sam mladi pisac i Simptomi. Slijedi promocija knjiga Darka Cvijetića Schindlerov lift i Snijeg je dobro pazio da ne padne. Predstavit će se i novi roman Damira Karakaša Proslava. Dan završava predstavom Med zidima grupe GLLUGL, redateljice Selme Spahić

U subotu će biti predstavljene zbirke Goranovaca, Denisa Ćosića Crveno prije sutona i Monike Herceg Lovostaj te zbirka pričča Maše Kolanović Poštovani kukci. Festival završava koncertom Damira Avdića.

Više informacija na linku.

 

POVRATAK NA VRH STRANICE
Korištenjem portala Booksa.hr pristajete na prikupljanje cookiea.
Booksa.hr koristi kolačiće u svrhu analize posjećenosti stranice, kako bismo vidjeli što volite čitati i konstantno poboljšavali naš sadržaj.
Booksa.hr ne koristi vaše podatke ni u koju drugu svrhu.