Page arrow
Web banner 3Banner mobile 3

Mediteranski festival knjige

Large mediteranski film karikatura
Nedjelja
14.04.2019.

Treće izdanje najvećeg dalmatinskog književnog sajma i festivala od 8. do 12. svibnja na splitske Gripe dovodi sve važnije domaće izdavače.

Ulaz je besplatan, a u pet dana trajanja Festivala moći ćete razgledati najnovije uspješnice u Velikoj dvorani ŠC-a Gripe, a tu su i tri druge pozornice gdje će se odvijati program (više detalja na linku).

Pripremljeno je pedeset programskih aktivnosti, a očekuje nas čak 35 promocija najnovijih djela nagrađivanih i priznatih autora. Svoju jubilarnu stotu knjigu Bakrene sove predstavit će Pavao Pavličić, a stiže i sportski novinar Aleksandar Holiga sa svojim djelom Nogomet narodu. Boje pjesništva branit će Splićanin Marko Pogačar i Mostarac Marko Tomaš, autori koje ljubiteljima stihova ne treba posebno predstavljati. Očekuje nas i promocija knjige o Vatrenima iz pera Ivice Pezelja, bit će tu i Damir Karakaš, Nikola Petković, Vedran Kukavica, Viktorija Božina, Dragan Ogurlić, Julijana Matanović, Nikša Sviličić i mnogi drugi.

Iz ostalog programa valja izdvojiti panele uglednih predavača koji će pričati o važnim lokalnim temama, a tu je i mnoštvo radionica za najmlađe. Planirane su i brojne promocije novih dječjih izdanja.

Više informacija na linku.

Korištenjem portala Booksa.hr pristajete na prikupljanje cookiea.
Booksa.hr koristi kolačiće u svrhu analize posjećenosti stranice, kako bismo vidjeli što volite čitati i konstantno poboljšavali naš sadržaj.
Booksa.hr ne koristi vaše podatke ni u koju drugu svrhu