Page arrow
Web banner 3 korekcijaBanner mobile 3 korekcija

Najbolji eseji o pisanju

Large miller
Nedjelja
15.12.2013.

Svaki petak Dr. Ostojić na našim stranicama upozorava na opasnosti kojima se mlad čovjek izlaže upustivši se u čitanje knjiga. Prije ili kasnije to će ga dovesti do toga da se i sam baci u avanturu pisanja.

Ako zapazite da vam je dijete nepovratno zaglavilo u raljama književnog stvaralaštva ili vam se to i samima dogodilo, a nemate vremena javiti se Dr. Ostojiću, možda vam pomognu ovi savjeti najvećih.

Naime, Emily Temple izabrala je deset najboljih eseja o pisanju. Što o pisanju misle Donald Barthelme, Kate Bernheimer, Henry Miller, Robert Frost, Susan Sontag, T.S. Eliot, Jonathan Lethem, Kurt Vonnegut, George Orwell i Joan Didion pročitajte ovdje.

Izvor: Flavorwire
Foto: poppet with a camera

Možda će vas zanimati
Kritike
Homepage kava 16.07.2018.

Poetski pretraživač

U žanrovski raznolikoj knjizi 'Veće od kuće' Dorta Jagić ponovno napušta unutarnje, samačke predjele i okreće se vanjskome svijetu.

Piše: Kristina Špiranec

Kritike
Homepage 2198 26.12.2010.

KRITIKA 101: Viktor Žmegač

Knjiga pokazuje da je itekako moguće u zbirci eseja postići onaj čarobni poetski efekt koji se danas tako rijetko nalazi čak i u domaćoj romanesknoj formi.

Korištenjem portala Booksa.hr pristajete na prikupljanje cookiea.
Booksa.hr koristi kolačiće u svrhu analize posjećenosti stranice, kako bismo vidjeli što volite čitati i konstantno poboljšavali naš sadržaj.
Booksa.hr ne koristi vaše podatke ni u koju drugu svrhu