Page arrow

Sajmovi knjiga -Sarajevo i Bologna

Large 102
Utorak
17.04.2007.

Jakša Fiamengo, Enes Kišević, Igor Mandić, Edo Popović i Olja Savičević Ivančević predstavit će se na Sarajevskom sajmu knjiga koji se održava od 18. do 23. travnja 2007. Autori koncepcije Zoran Filipović i Sead Alić isplanirali su i puštanje kratkih filmova o ovim autorima. U 200 kvadratnih metara hrvatskog izložbenog prostora smjestili su se Harahvati, LZ Miroslav Krleža, Kigen, Masmedia, Medicinska naklada, Naklada Lara, Naklada Ljevak, Naklada Slap, Naša djeca, Nova stvarnost, Otokar Keršovani, Profil, Veble, Zebra komunikacije, Zoro i Zrinski.

Kako je prošao prošlogodišnji Sajam knjiga u Sarajevu provjerite ovdje.

Odmah nakon Sarajeva selimo se u Bolognu gdje se od 24. do 27. travnja održava Sajam dječje knjige. Ovdje će se predstaviti Prvi hrvatski bijenale ilustracije, 47. međunarodni dječji festival u Šibeniku, hrvatske nagrade za dječju knjigu, monografija o 40 godina Nagrade ‘Grigor Vitez’ te izložba šešira koje su oslikali poznati hrvatski ilustratori. Nastupit će pisci Želimir Hercigonja i Ljerka Car Matutinovć, te ilustratori Dražen Jerabek i Zdenko Bašić. Svoje knjige izložit će nakladnici Algoritam, Dječja knjiga, Golden marketing, Kašmir promet, Naša djeca i SysPrint. Ovaj nastup osmislio je Kašmir Huseinović.

Kako je prošao prošlogodišnji Sajam dječje knjige u Bologni provjerite ovdje.

Korištenjem portala Booksa.hr pristajete na prikupljanje cookiea.
Booksa.hr koristi kolačiće u svrhu analize posjećenosti stranice, kako bismo vidjeli što volite čitati i konstantno poboljšavali naš sadržaj.
Booksa.hr ne koristi vaše podatke ni u koju drugu svrhu