Page arrow
Web banner 3Banner mobile 3

Stead, Kunzru i Curiol u Booksi!

Large 149
Nedjelja
13.05.2007.

Za slučaj da vam je promaknula naša najava programa ponovit ćemo gradivo putem ove vijesti. Naime, u sklopu 4. zagrebačkog sajma knjiga u Zagreb su stigli neki velikani svjetske književnosti.

Radi se, ni manje ni više, o Hariju Kunzruu i C.K. Steadu, te o književnici Céline Curiol s kojima ćemo u Booksi na tri uzastopne književne večeri (16,17. i 18.5.2007.) razgovarati o njihovim djelima, životu, planovima i svemu što nas i vas bude zanimalo.

Kao pripremu nudimo vam dva Dossiera, jedan o Hariju Kunzruu i jedan o C.K. Steadu, te malo opširniju najavu autorice Céline Curiol.

Oba gosta i gošća prevođeni su na hrvatski preko nekoliko puta i knjige im možete kupiti u Booksi.

Pripremite svoja pitanja i primjerke knjiga koje će vam ovi svjetski poznati i nagrađivani pisci rado i vlastoručno potpisati.

Pobjednici naše Nagradne igre osigurali su svoje potpisane primjerke koji će ih čekati u Booksi ili ćemo ih poslati poštom. Tko su oni i koje su knjige osvojili objavit ćemo u srijedu 16.5.2007.  

Korištenjem portala Booksa.hr pristajete na prikupljanje cookiea.
Booksa.hr koristi kolačiće u svrhu analize posjećenosti stranice, kako bismo vidjeli što volite čitati i konstantno poboljšavali naš sadržaj.
Booksa.hr ne koristi vaše podatke ni u koju drugu svrhu