Page arrow

Komikaze est Charlie

Large komikaze   charlie hebdo
Ponedjeljak
02.03.2015.

Relativno malen broj ljudi diljem svijeta je prije nekoliko mjeseci znao za francuski časopis Charlie Hebdo, a još manji za hrvatski strip kolektiv Komikaze. Stvari su se preko noći drastično promijenile: za Charlie Hebdo tragičnim okolnostima, a za Komikaze sretnom viješću da je kolektiv nominiran za prestižnu europsku nagradu BD Alternative.

Charlie Hebdo je i prije nesretne slave bio cijenjen list, kao što su i Komikaze neovisno o nagradama uživale visoku reputaciju zbog svog neobičnog i marljivog rada. Stoga je odlična vijest i za Charlie i za Komikaze i za ljubitelje stripa da su u novom broju francuskog časopisa zastupljeni stripovi Komikaza

U najavi novog broja uredništvo Charlieja navodi: "Bernharda Xilco je samo jedan od strip autora iz petnaest zemalja objavljenih u hrvatskom fanzinu Komikaze. Jedan od grafički najbogatijih fanzina zadnjih godina – uživajte!” 

Čestitamo!

info i foto: Komikaze


Korištenjem portala Booksa.hr pristajete na prikupljanje cookiea.
Booksa.hr koristi kolačiće u svrhu analize posjećenosti stranice, kako bismo vidjeli što volite čitati i konstantno poboljšavali naš sadržaj.
Booksa.hr ne koristi vaše podatke ni u koju drugu svrhu