Četvrtak
17.04.2014.

FEKP & In Your Pocket

booksaExtra_large_5005232512_158cb57b65_z
A+ A-
13. Festival europske kratke priče, koji će se održati od 1. do 6. lipnja u Zagrebu i Šibeniku u organizaciji Hrvatskog društva pisaca, pokreće natječaj za kratku priču FEKP & In Your Pocket! 

Natječaj je otvoren od 15. travnja, a zatvara se 15. svibnja 2014. u ponoć. Tema ovogodišnjeg natječaja za kratku priču je ‘Što imaš u džepu?’, o konkretnim ili izmišljenim džepovima, skrivenim mjestima koja čuvaju tajne ili ih otkrivaju: zametku sna, početku putovanja, pričini ili stvarnosti
 
Žiri je sastavljen od pisaca, urednika, novinara, književnih kritičara: Zoran Ferić (predsjednik žirija), Diana Matulić, Stjepan Balent, Saša Drach, Vladimir Arsenić.
 
Poslana priča ne smije biti prethodno objavljena u bilo kojem mediju dostupnom širem čitateljstvu, maksimalna duljina priče je 10.000 znakova s proredom, na natječaj se mogu prijaviti svi pisci koji pišu jezicima za koje nije potreban prijevod. Priče se šalju isključivo na e-adresu natjecaj@europeanshortstory.org u word formatu (formati .docx ili .doc). Natječaj je javan. Autori uz priču trebaju poslati puno ime i prezime te broj telefona/mobitela i adresu za kontakt. 
 
POVRATAK NA VRH STRANICE
Korištenjem portala Booksa.hr pristajete na prikupljanje cookiea.
Booksa.hr koristi kolačiće u svrhu analize posjećenosti stranice, kako bismo vidjeli što volite čitati i konstantno poboljšavali naš sadržaj.
Booksa.hr ne koristi vaše podatke ni u koju drugu svrhu.