Page arrow

14. Ogulinski festival bajke poziva na prijavu umjetničkog sadržaja

Large 12.ogfb016 domagoj bla evi Foto: Domagoj Blažević
Nedjelja
17.02.2019.

Ovogodišnji Ogulinski festival bajke održat će se već tradicionalno drugi vikend u lipnju od 07. do 09. lipnja 2019. godine. Odlukom umjetničkog ravnatelja Aleksandra Kovačevića tema ovogodišnjeg Festivala su Domaći oko ognjišta, jer prema njegovim riječima upravo cilj Ogulinskog festivala bajke okupljanje vrhunskih umjetnika iz Hrvatske i inozemstva u Ogulinu, rodnom mjestu Ivane Brlić Mažuranić. 14. po redu Festival kao i svake godine do sada donosi selekciju ponajboljeg umjetničkog i kreativnog sadržaja, polazeći od predstava, kako profesionalnih tako i amaterskih, kreativnih radionica, pripovijedanja do zabavnog sadržaja za naše najmlađe.

Turistička zajednica grada Ogulina, kao organizator manifestacije je otvorila javni poziv za dostavu prijedloga programa umjetničkog sadržaja, koji je otvoren do 28. veljače 2019. te se prijave mogu podnijeti putem elektroničke pošte na adresu ogfb06@yahoo.com.

Svi obrasci potrebni za prijavu kao i dodatne informacije se nalaze na stranicama Turističke zajednice grada Ogulina, a za sve dodatne upite su raspoloživi i djelatnici Turističkog ureda na kontakte također dostupne na stranici.

Korištenjem portala Booksa.hr pristajete na prikupljanje cookiea.
Booksa.hr koristi kolačiće u svrhu analize posjećenosti stranice, kako bismo vidjeli što volite čitati i konstantno poboljšavali naš sadržaj.
Booksa.hr ne koristi vaše podatke ni u koju drugu svrhu