Page arrow

44. natječaj za kratku priču Večernjeg lista

Large 818
Srijeda
16.04.2008.

* Pravo natjecanja imaju svi građani Republike Hrvatske i građani iz inozemstva koji pišu hrvatskim jezikom.

* Natječaj je javan. Autori uz priču trebaju napisati svoje puno ime i prezime, telefon i adresu. Valja također poslati fotografiju i kratke podatke o svom životu i radu. Priče pod pseudonimom ne objavljujemo.

* Priča može imati najviše 150 redaka ili 9000 znakova (s prazninama). Sve priče trebaju biti poslane na disketi ili CD-u, uz isprint na papiru, isključivo na adresu Večernjeg lista. Priče mogu biti poslane i e-poštom na adresu kultura@vecernji.net

* Neće se objavljivati ulomci iz većih proznih cjelina ili već objelodanjeni radovi.

* Izabrane se priče u cijelosti objavljuju na on-line izdanju Večernjeg lista i u Večernjakovu subotnjem prilogu Obzor s fotografijom autora. 

* Priče se ne honoriraju nego ulaze u konkurenciju za tri nagrade od kojih prva iznosi 30.000 kuna, druga 8.000 i treća 5.000.

* Popis svih priča pristiglih na natječaj nalazi se na on-line izdanju Večernjeg lista. Usmene ili pismene informacije ne dajemo.

* Priče treba slati na adresu: Večernji list, 10.000 Zagreb, Slavonska avenija 4, s naznakom 'Natječaj za kratku priču'.

Korištenjem portala Booksa.hr pristajete na prikupljanje cookiea.
Booksa.hr koristi kolačiće u svrhu analize posjećenosti stranice, kako bismo vidjeli što volite čitati i konstantno poboljšavali naš sadržaj.
Booksa.hr ne koristi vaše podatke ni u koju drugu svrhu