Page arrow

'Drugi kadar'

Large prezentacija radova polaznika drugog kadra 001 Prezentacija radionice
Utorak
27.09.2016.
Drugi kadar, radionica umjetničke fotografije, po treći put upisuje novu generaciju polaznika i polaznica.
Drugi kadar je radionica namijenjena svima onima koji imaju osnovna tehnička fotografska znanja, ali koji žele proširiti svoj način razmišljanja i izražavanja unutar medija fotografije. Zato se na radionici govori o povijesti fotografije, teoriji i raznim drugim temama, uz gostujuće umjetnike i predavače. Tijekom teorijskog dijela održavaju se i multimedijalne prezentacije, čitalačke grupe, terenska nastava, posjete muzejima i, najvažnije, praktični rad na osobnom fotografskom projektu i završnoj prezentaciji radova.
Cilj je da svi polaznici i polaznice razviju svoj potencijal, i to usvajanjem novih teorijskih znanja, razumijevanjem recentnih fotografskih rasprava te kroz praktičan i dinamičan rad na fotografskom projektu. 

Voditelj radionice je mag. art. Davor Konjikušić uz gostujuće predavače. 

Radionica u trajanju od tri mjeseca održavat će se svakog ponedjeljka od 24.10.2016. godine od 18 do 21 sati u književnom klubu Booksa, Martićeva 14d, Zagreb. Rok za podnošenja prijava je 20.10.2016.
Za prijavu je potrebno poslati kratku biografiju i motivacijsko pismo (do 200 riječi) u kojem treba navesti i vlastita očekivanja od radionice. Molimo da uz prijavu priložite i vaš fotografski portfolio od najviše 20 fotografija, ne većih od 2000 px po dužoj stranici, u JPEG formatu. Prijave se šalju na adresu drugikadar@gmail.com najkasnije do 20.10.2016. 
Za svakog polaznika radionice osigurani su tiskani materijali. Broj polaznika je ograničen. Cijena radionice za sva tri mjeseca iznosi 1.500 kuna.

Sva dodatna pitanja u vezi radionice mogu se poslati na e-mail adresu drugikadar@gmail.com 
Radionicu organizira Pozitiv + uz suradnju s književnim klubom Booksa i udrugom Kolektor iz Zagreba.
Medijsku podršku daje Vizkultura.

Korištenjem portala Booksa.hr pristajete na prikupljanje cookiea.
Booksa.hr koristi kolačiće u svrhu analize posjećenosti stranice, kako bismo vidjeli što volite čitati i konstantno poboljšavali naš sadržaj.
Booksa.hr ne koristi vaše podatke ni u koju drugu svrhu