Ponedjeljak
10.09.2018.

Jesenski semestar CeKaPea
Extra_large_pencil
A+ A-
Imate rukopis u ladici? Pišete, ali ne znate kako strukturirati tekst? Želite početi pisati, ali vas je strah? Napisali ste pola zbirke i imate kreativnu blokadu? Želite prevoditi, pisati kritiku, naučiti što je copywriting ili osmisliti prvi scenarij za film? Centar za kreativno pisanje je mjesto na kojem ćete ostvariti svoje spisateljske snove.

U radionica CeKaPea radi se u malim grupama s voditeljima profesionalcima, piscima, kulturnim radnicima, dramaturzima, copywriterima, kritičarima. U ponudi je 18 radionica. Održavaju se u grupama od 7 do 11 polaznika u 10 ili 15 termina s fondom od 30 školskih sati (osim radionice proze koja traje 60 školskih sati). Radi se u kreativnoj i prijateljskoj atmosferi, piše, komentira napisano, briše i uređuje i preko motivacijskih vježbi pisanja stvara nova djela. Plaćanje se može vršiti u ratama, a radionice kreću čim se popuni grupa.
 
Radionice: proza, poezija, kratka priča, roman, scenarij za kratki film, drama, copywriting, pisanje kao terapijsko-meditativna praksa, pričoslovnica za osnovnoškolce, radionica za srednjoškolce, s one strane pisanja, stvaranje uvjerljivog lika, književna kritika, književno prevođenje, dramsko pismo strip klub, blog, storytelling.
 
Sva pitanja mogu se postaviti na info@cekape.com
POVRATAK NA VRH STRANICE
Korištenjem portala Booksa.hr pristajete na prikupljanje cookiea.
Booksa.hr koristi kolačiće u svrhu analize posjećenosti stranice, kako bismo vidjeli što volite čitati i konstantno poboljšavali naš sadržaj.
Booksa.hr ne koristi vaše podatke ni u koju drugu svrhu.