Page arrow

Književna nagrada 'Fran Galović'

Large 1

Szatmári Tivadar, 'Wikipedia Commons'

Utorak
24.05.2022.
Društvo hrvatskih književnika, Podravsko-prigorski ogranak i Grad Koprivnica raspisali su natječaj za Nagradu Fran Galović 2022.

Nagrada se dodjeljuje za najbolju objavljenu knjigu hrvatskih autorica i autora na temu zavičaja i/ili identiteta. U obzir se uzimaju knjige pisane hrvatskim standardnim jezikom ili čakavskim, kajkavskim i štokavskim idiomima.

U konkurenciju ulaze samo književna djela, i to njihova prva izdanja, objavljena između 1. srpnja 2021. i 30. lipnja 2022. godine.

Nagrada se sastoji od diplome i novčanog iznosa, koja će dobitnici ili dobitniku biti uručena na svečanosti zatvaranja 29. "Galovićeve jeseni" u studenom 2022. godine u Koprivnici.

Četiri primjerka knjige potrebno je do 1. srpnja 2022. godine poslati na adresu: Grad Koprivnica, Upravni odjel za društvene djelatnosti, Zrinski trg 1, 48000 Koprivnica, s naznakom: Za Nagradu "Fran Galović".

Za ostale informacije konzultirajte ovaj link. Sretno svima!

Korištenjem portala Booksa.hr pristajete na prikupljanje cookiea.
Booksa.hr koristi kolačiće u svrhu analize posjećenosti stranice, kako bismo vidjeli što volite čitati i konstantno poboljšavali naš sadržaj.
Booksa.hr ne koristi vaše podatke ni u koju drugu svrhu