Page arrow

Ljetna škola pisanja

Large canva   white castle on top of mountain
Srijeda
17.06.2020.

Centar za kreativno pisanje (CeKaPe) od 23. do 30. kolovoza u Dvorcu Stara Sušica organizira Ljetnu školu pisanja 2020.

Na sedmodnevnim intenzivnim radionicama pisanja, u osami Gorskog kotara i izolaciji dvorca na rubu šume, književnost se piše uz mentorstvo poznatih pisaca, voditelja radionica te večernje programe, književne tribine i razgovore s poznatim imenima književne i umjetničke scene.

Ljetna škola pisanja ove godine nudi sedam različitih radionica: kratka priča, proza, poezija, radionica kritičkog čitanja, radionica Šetnja književnim formama, radionica Kako početi i radionica scenarija.

Olja Savičević Ivančević vodit će radionicu poezije, a Enver Krivac radionicu proze. Radionicu kratke priče vodit će pisac i novinar Davor Mandić, a Nebojša Lujanović Radionicu kritičkog čitanja i Šetnju književnim formama. Karmela Špoljarić vodi radionicu Kako početi, a Sanja Kovačević radionicu scenarija za kratki film.

Radionice se održavaju u jutarnjim i poslijepodnevnim satima, a slobodno je vrijeme rezervirano za pisanje i rad na tekstovima. Uz svakodnevni, cjelodnevni rad na tekstu, organizirat će se i književne tribine, razgovori s gostima, književni kvizovi, zajednička druženja te završna, javna produkcija na kojoj svi polaznici čitaju tekstove napisane u ljetnoj školi.

Puna cijena je 3500 kn, a sve ostale informacije pronađite na stranicama CeKaPe-a.

Izvor: CeKaPe, foto: Johannes Plenio

Korištenjem portala Booksa.hr pristajete na prikupljanje cookiea.
Booksa.hr koristi kolačiće u svrhu analize posjećenosti stranice, kako bismo vidjeli što volite čitati i konstantno poboljšavali naš sadržaj.
Booksa.hr ne koristi vaše podatke ni u koju drugu svrhu