Page arrow
Web banner 3 korekcijaBanner mobile 3 korekcija

Nađi se u pisanju

Large thumbnail pisanje za web
Srijeda
06.02.2019.

Želite pisati, ali ste zapeli na samom naslovu? Pišete godinama no ne znate valja li to? Pišete dobro, ali biste htjeli još bolje kako biste mogli objaviti knjigu?

Radionica kreativnog pisanja Nađi se u prozi u organizaciji Udruge Nova stranica Zagreb, a pod vodstvom Milene Benini polaznicima nudi od osnovnih tehnika pisanja, specifičnosti pojedinih žanrova do poslovne strane pisanja (gdje i kako objavljivati te što očekivati od karijere pisca u Hrvatskoj).

Uz samu teoriju žanrovske književnosti polaznici će kroz niz vježbi, analiza, pisanja i čitanja moći pronaći sebe, odnosno svoj put u spisateljskim vodama.

Prijave su u tijeku, pozivaju se svi oni koji žele pisati ili već pišu.

O voditeljici:

Milena Benini diplomirala je komparativnu književnost i engleski jezik na sveučilištu u Oxfordu, a pri zagrebačkom Centru za ženske studije završila je opći program, kao i program feminističkog pristupa popularnoj kulturi. Kao prevoditeljica i urednica surađivala je s brojnim domaćim i stranim nakladničkim kućama i institucijama. Radila je kao predavačica u Zagrebačkom centru za poduku. Surađuje na brojnim projektima kao predsjednica, u žiriju ili članica Organizacijskog odbora na području književnosti. Pripovjetke i članke objavljuje u brojnim domaćim i stranim časopisima. Dobitnica je pet nagrada SFera. Pripovjetke su joj prevođene na više jezika. Roman Svećenica Mjeseca bio je u najužem izboru za T-portalov roman godine 2015.

Fond sati: 30 građanskih sati

Početak: 05.03.2019.

Termin: utorkom 18 – 20 h

Cijena : 1200 kuna

Za sve dodatne informacije i predbilježbe: novastranica1@gmail.com ili 0959981900 (Romina Bengez)

Korištenjem portala Booksa.hr pristajete na prikupljanje cookiea.
Booksa.hr koristi kolačiće u svrhu analize posjećenosti stranice, kako bismo vidjeli što volite čitati i konstantno poboljšavali naš sadržaj.
Booksa.hr ne koristi vaše podatke ni u koju drugu svrhu