Page arrow

Nagrada Dijana Klarić

Large luggage 3297015 1280
Nedjelja
03.02.2019.

Nagrada Dijana Klarić dodjeljuje se u pet kategorija:

- Najbolji putopis
- Najbolja putopisna fotografija
- Najbolji putopisni film
- Najbolji projekt
- Putnik godine

Rok za prijavu je 1. travanj 2019. godine, a dodjela nagrada održat će se na Croatian Travel Festivalu u Šibeniku (20.-26. svibnja, 2019.) kada će biti proglašeni najuspješniji natjecatelji i pobjednici u pojedinačnim kategorijama.

Prijave se šalju na e-mail adresu: nagradadijanaklaric@gmail.com U naslovu treba jasno naznačiti kategoriju za koju se kandidat natječe i priložiti kratka obrazloženja.

U kategorijama „Najbolji putopis", „Najbolja putopisna fotografija" i „Najbolji putopisni film" e-mailu je potrebno priložiti primjer uratka (ulomak putopisa, fotografiju u jpg ili pdf formatu, cjeloviti film ili dio fima), a za kategorije „Najbolji putnički projekt" i „Putnik godine" potrebno je poslati 1 stranicu opisa po čemu je prijavljeni projekt/putnik od posebnog značaja ili interesa. E-mailu je potrebno priložiti i osobne podatke (ime i prezime, datum i mjesto rođenja).

Nagrada je pokrenuta u znak sjećanja na Dijanu Klarić, mladu šibensku putnicu i fotografkinju čiji su život i djelo bili vezani uz putovanja, umjetnost i radost življenja. 

Više na linku.

Korištenjem portala Booksa.hr pristajete na prikupljanje cookiea.
Booksa.hr koristi kolačiće u svrhu analize posjećenosti stranice, kako bismo vidjeli što volite čitati i konstantno poboljšavali naš sadržaj.
Booksa.hr ne koristi vaše podatke ni u koju drugu svrhu