Page arrow
Web banner 3 korekcijaBanner mobile 3 korekcija

Nagrada Post scriptum

Large ps2020  1 of 1  9
Utorak
19.05.2020.


Udruga za kreakciju Kultipraktik raspisala je natječaj za dodjelu Nagrade Post scriptum za književnost na društvenim mrežama. Svrha nagrade je poticanje i popularizacija književnosti na društvenim mrežama i u društvu.

Svojim autorskim Facebook profilima ili stranicama mogu se natjecati svi državljani RH prijavljeni na Facebook stranicu Nagrada Post scriptum za književnost na društvenim mrežama. Autorice i autori mogu se prijaviti osobno, može ih prijaviti treća osoba, ili žiri nagrade koji čine Kruno Lokotar, Stanislava Nikolić Aras, Želimir Periš i Adrijana Vidić.

Nagrada se dodjeljuje na KaLibar bestiValu u Varaždinu, a sastoji se od nastupa na festivalu, priznanja i objave knjige.

Prijavljeni (ili njegov prijavitelj) treba najkasnije do 15. srpnja prirediti i poslati biografiju autorice ili autora te dokument s najmanje 40
Facebook postova svih žanrova koje smatra relevantnima, objavljenih u razdoblju od 15. svibnja 2019. do 1. srpnja 2020. godine, s navedenim datumima objave, na adresu nagradapostscriptum@gmail.com.

U obzir dolaze samo na Facebooku objavljeni tekstovi.

Dosadašnji dobitnici nagrade su Hrvoje Marko Peruzović, Nekoga moramo voljeti (kako na webu, tako i na zemlji), Bojan Krištofić, Makroorganizmi, Mladen Blažević, Mogućnost povremenih oborina te Lidija Deduš, Razglednice iz prašnjave republike.

Za više informacija pratite Facebook stranicu Nagrade.


Izvor i foto: Facebook


***

Bojan Krištofić Makroorganizme je predstavio u Booksi. Video pogledajte ovdje. Što je povodom osvajanja nagrade Mladen Blažević otkrio Darku Cvijetiću, pročitajte ovdje.

Korištenjem portala Booksa.hr pristajete na prikupljanje cookiea.
Booksa.hr koristi kolačiće u svrhu analize posjećenosti stranice, kako bismo vidjeli što volite čitati i konstantno poboljšavali naš sadržaj.
Booksa.hr ne koristi vaše podatke ni u koju drugu svrhu