Page arrow
Web banner 3 korekcijaBanner mobile 3 korekcija

Nagrada za književnost na mrežama

Large dizajn bez naslova  37
Utorak
24.05.2022.

Redovito objavljujete statuse na Facebooku i niste zadovoljni brojem lajkova? Povećajte svoju vidljivost!

Udruga za kreakciju Kultipraktik raspisala je natječaj za dodjelu godišnje Nagrade Post scriptum za književnost na društvenim mrežama. Svrha nagrade je poticanje i popularizacija književnosti na društvenim mrežama i u društvu.

Sa svojim Facebook profilima mogu se natjecati svi hrvatski državljani prijavljeni na Facebook stranicu Nagrada Post scriptum za književnost na društvenim mrežama. Autorice i autori mogu se prijaviti osobno, može ih prijaviti treća osoba ili žiri nagrade koji čine Kruno Lokotar, Stanislava Nikolić Aras, Lidija Deduš i Nikola Leskovar.

Nagrada se sastoji od priznanja, objave knjige kod uglednog izdavača (Jesenski i Turk) sa svim pripadajućim autorskim pravima i sudjelovanju na festivalu vRIsak u Rijeci.

Prijavljeni ili njegov prijavitelj treba najkasnije do 20. srpnja 2022. prirediti i poslati biografiju, (po mogućnosti i portretnu fotografiju) autorice ili autora i dokument formata .doc ili .docx s najmanje 40 Facebook postova svih žanrova koje smatra relevantnima, objavljenih u razdoblju od 15. svibnja 2021. do 10. srpnja 2022., s navedenim datumima objave, na adresu nagradapostscriptum@gmail.com.

U obzir dolaze samo tekstovi objavljeni na Facebooku. 

Nagradu su dosad osvojili Hrvoje Marko Peruzović kojemu je objavljena knjiga Nekoga moramo voljeti (kako na webu, tako i na zemlji), zatim Bojan Krištofić MakroorganizmiMladen Blažević i Mogućnost povremenih oborinaLidija Deduš i Razglednice iz prašnjave republike, Senka Kapetanović Cirkulacija nepotrebnih stvari. Prošlogodišnja pobjednica je Vanda Petanjek

Za više informacija pratite Facebook stranicu Nagrade. Sretno!

Korištenjem portala Booksa.hr pristajete na prikupljanje cookiea.
Booksa.hr koristi kolačiće u svrhu analize posjećenosti stranice, kako bismo vidjeli što volite čitati i konstantno poboljšavali naš sadržaj.
Booksa.hr ne koristi vaše podatke ni u koju drugu svrhu