Page arrow
Web banner 3 korekcijaBanner mobile 3 korekcija

Natječaj za kratku priču koprivničke knjižnice

Large canva   close up of heart shape
Petak
03.07.2020.

Ljubav u Koprivnici u vrijeme korone kreativni je natječaj za najbolju kratku priču s temom ljubavi u kriznim uvjetima čija je radnja smještena u grad Koprivnicu, na koprivničke ulice i u koprivničke kvartove. Natječaj traje do 31. kolovoza.

Cilj natječaja je potaknuti literarno stvaralaštvo o Koprivnici te po motivima najboljih priča organizirati književne šetnje i doprinijeti novom vidu kulturnog turizma u Koprivnici.

Na natječaj se mogu prijaviti tekstovi pisani hrvatskim standardnim jezikom. Priča, a ni dio priče ne smiju biti prethodno objavljeni. Može imati do 10 kartica, a radnja mora biti smještena u ambijent grada Koprivnice.

Priče treba poslati na adresu Knjižnice i čitaonice Fran Galović Koprivnica do 31. kolovoza s oznakom Natječaj za kratku priču 2020. O pobjednicima, koje očekuju nagrade i javna promocija priče, odlučivat će stručni žiri.

Detaljnija pravila natječaja nađite na internetskoj stranici Knjižnice.


Izvor: Knjižnica i čitaonica Fran Galović Koprivnica, foto: freestocks

Korištenjem portala Booksa.hr pristajete na prikupljanje cookiea.
Booksa.hr koristi kolačiće u svrhu analize posjećenosti stranice, kako bismo vidjeli što volite čitati i konstantno poboljšavali naš sadržaj.
Booksa.hr ne koristi vaše podatke ni u koju drugu svrhu