Prema novim epidemiološkim mjerama klub Booksa poslužuje kavu za van svaki dan (osim ponedjeljka) od 11 do 17h. / You can order coffee to go every day (except Monday) from 11am to 5pm.
Close
Page arrow
Bek 728x90px 1Bek logo boja negativ 2 300x250

Natječaj za kratku priču 'Zlatko Tomičić'

Large clark young qdrnzlzyjpa unsplash
Četvrtak
09.04.2020.

Književni krug Karlovac raspisao je nagradni natječaj za kratku priču Zlatko Tomičić 2020. Natječaj traje do 1. lipnja.

Književnost, podsjeća klub, nije stala ni za vrijeme kuge, kolere, ni španjolske gripe, pa nema smisla ni da stane za vrijeme korone.

Natječaj je raspisan za prozna djela. Radovi ne smiju biti duži od 5 kartica teksta i ne smiju biti uzeti iz dužeg proznog djela. Priče moraju biti napisane na hrvatskom jeziku i ne smiju biti prethodno objavljivane. Na natječaju mogu sudjelovati svi hrvatski državljani.

Radovi se šalju u .doc zapisu na CD-u u jednom primjerku i kuvertirano pod šifrom, s rješenjem šifre u zasebnoj zatvorenoj kuverti koja mora sadržavati ime i prezime, adresu, OIB, broj žiro-računa u IBAN formatu, SWIFT / BIC banke i broj telefona autora.

Radovi se šalju na adresu: Književni krug Karlovac, za natječaj, Banjavčićeva 8, 47000 Karlovac.

Radovi se mogu slati i na e-mail knjizevni.krugklc@gmail.com s naznakom u rubrici predmet ''za natječaj'', a e-mail mora sadržavati dva privitka -  prvi s tekstom priče u .doc zapisu s naslovom teksta i šifrom autora, a drugi .doc privitak s rješenjem šifre i podacima autora koji su propisani.

Tročlano prosudbeno vijeće prima po jedan rad od svakog autora. Tri najbolja rada bit će nagrađena novčanim iznosima.


Izvor: Književni krug Karlovac, foto: Clark Young

Korištenjem portala Booksa.hr pristajete na prikupljanje cookiea.
Booksa.hr koristi kolačiće u svrhu analize posjećenosti stranice, kako bismo vidjeli što volite čitati i konstantno poboljšavali naš sadržaj.
Booksa.hr ne koristi vaše podatke ni u koju drugu svrhu