Page arrow
Web banner 3 korekcijaBanner mobile 3 korekcija

Natječaj za pjesnički rukopis

Large unseen studio s9cc2skysjm unsplash

Foto: 'Unseen Studio'.

Ponedjeljak
13.02.2023.

Ostalo je nešto mrvicu više od mjesec dana kako biste do kraja ispeglali svoje pjesme za potencijalnu objavu i poslali ih put Beograda.

Festival Trgni se! Poezija! i izdavač Treći trg raspisali su natječaj za frišku dozu pjesničkog rukopisa.

Na natječaj se mogu javiti punoljetne autorice i autori koji pišu na međusobno razumljivim jezicima (Srbija, Hrvatska, Bosna i Hercegovina, Crna Gora), neovisno o tome radi li se o prvoj ili bilo kojoj knjizi.

Rukopis je potrebno poslati u Word formatu. Na prvoj stranici dokumenta uključite: naslov rukopisa, ime i prezime autora, adresu, email adresu, kontakt telefon i fotografiju. Na vašoj drugoj stranici dokumenta neka se nađe kratka biografija autora.

Od treće stranice slijedi tekst knjige u Times New Roman fontu (veličina 12, latinica/ćirilica, style: no spacing, obavezna upotreba tabulatora, navodnika i svih dijakritičkih znakova), uz obavezan sadržaj na početku (spisak naslova pjesama).

Rukopisi se primaju do 15. ožujka 2023. godine.

Rezultati natječaja bit će objavljeni na internetskoj stranici Trećeg Trga i na Facebook stranici najkasnije do kraja lipnja. Nagrada uključuje objavljivanje knjige i autorski honorar, promociju i sudjelovanje na festivalu i drugim književnim događanjima.

Za sve dodatne informacije, bacite oko ovdje ili kontaktirajte organizatora na email trecitrg.konkurs@gmail.com.

Sretno!

Izvor: Treći Trg.

Korištenjem portala Booksa.hr pristajete na prikupljanje cookiea.
Booksa.hr koristi kolačiće u svrhu analize posjećenosti stranice, kako bismo vidjeli što volite čitati i konstantno poboljšavali naš sadržaj.
Booksa.hr ne koristi vaše podatke ni u koju drugu svrhu