Page arrow
Web banner 3 korekcijaBanner mobile 3 korekcija

Natječaj za pjesničku nagradu 'Zdravko Pucak'

Large christin hume hcfwew744z4 unsplash

Christin Hume, Unsplash.

Četvrtak
30.03.2023.

Mladi pjesnici i pjesnikinje, posegnite za svojim perima, evo još jedne prilike za vas.

Ogranak Matice hrvatske u Karlovcu i Grad Karlovac raspisali su natječaj za književnu nagradu 'Zdravko Pucak' za mlade pjesnike u 2023. godini.

Pravo sudjelovanja imaju mladi pjesnici s područja Republike Hrvatske i svih prostora u kojima postoji književna aktivnost na hrvatskom jeziku, koji do završetka natječaja (1. lipnja 2023.) nisu navršili 30 godina. 

Sudionici moraju Prosudbenom povjerenstvu dostaviti jedan primjerak rukopisa, svoj životopis, broj mobilnog telefona te e-mail adresu. Rukopise dostaviti na e-mail adresu: maticahrvatskakarlovac@gmail.com.

Natječaj ostaje otvoren do 1. lipnja 2023. godine

Rezultati Natječaja bit će objavljeni najkasnije do 15. lipnja 2023. godine u dnevnom i tjednom tisku te na mrežnoj stranici Ogranka. 

Nagrada se sastoji od plakete, diplome i objavljivanja nagrađene zbirke. Osim nagrađene zbirke, Prosudbeno povjerenstvo može pohvaliti stanoviti broj rukopisa; izbor iz pohvaljenih rukopisa bit će objavljen u Svjetlu, časopisu Ogranka Matice hrvatske u Karlovcu. 

Rukopisi se ne vraćaju. Radovi koji u potpunosti ne ispunjavaju propisane uvjete natječaja neće biti razmatrani.

Ostale detalje provjerite na internetskoj stranici, a imate li kakvih pitanja, slobodno pošaljite mail na maticahrvatskakarlovac@gmail.com.

Sretno s prijavama!

 

Korištenjem portala Booksa.hr pristajete na prikupljanje cookiea.
Booksa.hr koristi kolačiće u svrhu analize posjećenosti stranice, kako bismo vidjeli što volite čitati i konstantno poboljšavali naš sadržaj.
Booksa.hr ne koristi vaše podatke ni u koju drugu svrhu