Page arrow
Web banner 3 korekcijaBanner mobile 3 korekcija

Natječaj za prvo, neobjavljeno djelo

Large 240865351 364447561995948 2552017404507847301 n

Foto: Književna zadruga.

Ponedjeljak
22.11.2021.

Sarajevska Književna Zadruga, koju smo ovog ljeta ugostili ispred Bookse, raspisala je natječaj za prvo, neobjavljeno djelo autora i autorica mlađe generacije sa zajedničkog kulturnog prostora. 

Natječaj naziva Pioniri/ke Književne Zadruge otvoren je za sve koji imaju završenu zbirku poezije, zbirku priča ili roman, a koji kroz svoja književna djela propituju društvene probleme (nejednakost, rodna diskriminacija, rasizam, ekologija, solidarnost, uzajamna pomoć, LGBTIQ+ teme...).

Autor ili autorica koja pobijedi na natječaju surađivat će sa Zadrugom na objavljivanju djela te sudjelovati u projektima, aktivnostima i promocijama. Natječaj je namijenjen onima koji imaju materijal koji žele objaviti, ali im nedostaju resursi ili znanje.

Natječaj je otvoren od 15. studenog do 31. prosinca, a prijava treba sadržavati sinopsis djela, radni naslov, obujam i prvih 15 stranica teksta. Prijave se šalju na mail adresu knjizevna.zadruga@gmail.com.

Književna Zadruga je neformalni, književni, queer umjetnički kolektiv koji je osnovao umjetnički duo Vanja Šunjić i Arman Fatić. Do sada su objavili tri knjige proze i jednu knjigu poezije. 


Izvor: Književna Zadruga

Korištenjem portala Booksa.hr pristajete na prikupljanje cookiea.
Booksa.hr koristi kolačiće u svrhu analize posjećenosti stranice, kako bismo vidjeli što volite čitati i konstantno poboljšavali naš sadržaj.
Booksa.hr ne koristi vaše podatke ni u koju drugu svrhu