Page arrow
Web banner 3 korekcijaBanner mobile 3 korekcija

Natječaj za srednjoškolce na temu rodne ravnopravnosti

Large rodna ravnopravnost fb post
Petak
22.12.2023.

Izdavačka kuća VBZ poziva sve srednjoškolce na sudjelovanje u strip-izazovu „Slike ravnopravnosti“, u okviru projekta “Književnost i svijet koji se mijenja” koji VBZ provodi u suradnji s Kreativnom Europom EU-a. Ovim izazovom želi se potaknuti srednjoškolce na promišljanje i kreativno izražavanje na temu rodne ravnopravnosti i važnosti jednakih prava i mogućnosti za sve.

Cilj je ovog izazova pružiti platformu za izražavanje mladim talentima jer njihova (i vaša!) umjetnička vizija može doprinijeti promicanju pozitivnih promjena u društvu.

Iskažite svoje kreativne talente slikom (u crtačkoj tehnici po vašem izboru) ili slikom i riječima u maksimalno 6 frameova (slika), objavite ih na društvenim mrežama, tagirajte VBZ bookshop & club, a čeka vas prilika da osvojite velik paket knjiga i umjetničkih stripova. Članovi žirija, Goran Glamuzina, Ines Pandžić Selimović, Sandra Ukalović i predsjednika žirija Enver Krivac, odabrat će najbolje radove.

Propozicije natječaja pogledajte na internetskoj stranici V.B.Z.-a.

Natječaj je otvoren do 31.12.2023. Objava pobjednika bit će 9.1.

Sudjelovati u natječaju možete na društvenim mrežama VBZ-a (objavite svoje stripove na društvenim mrežama, tagirajte VBZ bookshop & club na Facebooku ili vbz_books na Instagramu) ili slanjem vaših radova na e-mail uredništva: vbzurednistvo@vbz.hr

Korištenjem portala Booksa.hr pristajete na prikupljanje cookiea.
Booksa.hr koristi kolačiće u svrhu analize posjećenosti stranice, kako bismo vidjeli što volite čitati i konstantno poboljšavali naš sadržaj.
Booksa.hr ne koristi vaše podatke ni u koju drugu svrhu