Page arrow
Web banner 3 korekcijaBanner mobile 3 korekcija

Putopisni natječaj

Large canva   man traveler standing alone on cliff lake and foggy mountains on
Petak
06.03.2020.

Hrvatski klub putnika iz Šibenika raspisuje natječaj za dodjelu Nagrade Dijana Klarić.

Nagrada se dodjeljuje u pet kategorija:

- Najbolji putopis

- Najbolja putopisna fotografija

- Najbolji putopisni film ili video

- Najbolji projekt

- Putnik godine

Rok za prijavu je 1. travnja 2020. godine, a dodjela nagrada održat će se na Croatian Travel Festivalu u Šibeniku u svibnju. Tad će biti proglašena po tri finalista i pobjednik u svakoj kategoriji.

Prijave se šalju na e-mail adresu nagradadijanaklaric@gmail.com. U naslovu treba jasno naznačiti kategoriju za koju se kandidat natječe i priložiti kratka obrazloženja. U kategorijama Najbolji putopis, Najbolja putopisna fotografija i Najbolji putopisni film ili video u e-mailu je potrebno priložiti primjer uratka (ulomak putopisa, fotografiju u jpg ili pdf formatu, cjeloviti film ili dio filma), a za kategorije Najbolji putnički projekt i Putnik godine potrebno je poslati minimalno jednu karticu opisa po čemu je prijavljeni projekt/putnik od posebnog značaja ili interesa. E-mailu je potrebno priložiti i osobne podatke (ime i prezime, datum i mjesto rođenja).

Nagrada je pokrenuta u znak sjećanja na Dijanu Klarić, mladu šibensku putnicu i fotografkinju čiji su život i djelo bili vezani uz putovanja, umjetnost i radost življenja.

Detalje natječaja potražite na stranici Hrvatskog kluba putnika, Facebook stranici Nagrade Dijane Klarić ili upitom na navedenu e-mail adresu.


Izvor: Hrvatski klub putnika, foto: Tirachard Kumtanom

Korištenjem portala Booksa.hr pristajete na prikupljanje cookiea.
Booksa.hr koristi kolačiće u svrhu analize posjećenosti stranice, kako bismo vidjeli što volite čitati i konstantno poboljšavali naš sadržaj.
Booksa.hr ne koristi vaše podatke ni u koju drugu svrhu