Page arrow

Radionica pisanja kratke priče

Large thumbnail rkp   pisem ti kratku pricu   2019
Utorak
26.02.2019.

Kratka priča je forma pisanja koja i nije tako jednostavna kako bi na prvu pomislili, ali je sve popularnija kod pisaca i čitatelja.

Ukoliko ste vi jedan od tih kojima je izazov pisanje na taj način, pozivamo vas na upis radionice pisanja kratke priče „Pišem ti KRATKU priču". Polaznici će imati priliku saznati što je kratka priča, koji su joj glavni sastojci i što je najbitnije kako je dobro zamijesiti i ispeći. Bit će tu pisanja i čitanja, razgovora o napisanom i pročitanom, konstruktivnih kritika i povratnih informacija i na kraju priča koje postaju sve bolje i bolje. Voditeljica je spisateljica Vladimira Becić, a radionica se održava u Pučkom otvorenom učilištu Dugo Selo.

O voditeljici ukratko :
Vladimira Becić (1971., Zadar ) nakon završenog studija psihologije radi kao savjetnik za vojnu psihologiju u Ministarstvu obrane RH. Dosad je objavila preko pedesetak kratkih priča u raznim publikacijama (Ubiqu, Sferakonskim, u zbirci GONG-a, Festivala fantastične književnosti i ostalima). Pohađala je radionice pisanje kreativnog pisanja. Roman Orsia je objavljen 2013. (Algoritam), a roman u pričama Početna nit u izdanju Gradske knjižnice Dugo Selo moći ćete uskoro nabaviti na samoj promociji. Roman Kuća slomljenih lutaka (potpora Ministarstva kulture 2016.) i zbirka priča Ključna riječ (potpora Ministarstva kulture 2017.) su u pripremi. Više informacija ovdje.

Radionica počinje: 18. ožujka 2019.

Termin: ponedjeljkom od 18.30 – 20.30

Fond sati: 26

Cijena: 950 kn

Radionicu organizira Udruga Nova stranica Zagreb.

Info: novastranica1@gmail.com; 0959981900

Korištenjem portala Booksa.hr pristajete na prikupljanje cookiea.
Booksa.hr koristi kolačiće u svrhu analize posjećenosti stranice, kako bismo vidjeli što volite čitati i konstantno poboljšavali naš sadržaj.
Booksa.hr ne koristi vaše podatke ni u koju drugu svrhu